Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στη NOVA ως το 2017 η Σούπερ Λιγκ, παραμένει πρόεδρος ο Μώραλης

Στη NOVA ως το 2017 η Σούπερ Λιγκ, παραμένει πρόεδρος ο Μώραλης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/7/2013 20:47
Η NOVA θα εξακολουθήσει να προβάλλει αποκλειστικά τα παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ ως το 2017, όπως έγινε γνωστό μετά το σημερινό Δ.Σ της λίγκας, ενώ παράλληλα αποφασίστηκε η ανανέωση της θητείας του Γιάννη Μώραλη στη θέση του προέδρου της λίγκας.

Κατά τη συνεδρίαση των ομάδων της Σούπερ Λιγκ, συμφωνήθηκε να γίνει επέκταση της κεντρικής διαχείρισης τηλεοπτικών δικαιωμάτων για δύο ακόμα χρόνια, κάτι που σημαίνει πως η NOVA θα μεταδίδει αποκλειστικά τα παιχνίδια του πρωταθλήματος ως το 2017.

Μάλιστα στη συγκεκριμένη απόφαση, έδωσαν τη συγκατάθεση τους όλες οι ομάδες πλην του Παναθηναϊκού που είπε «όχι», ενώ ο ΠΑΟΚ επιφυλάχθηκε ν’ απαντήσει σχετικά εντός 48 ωρών.

Από την άλλη, έγινε γνωστό πως ο Γιάννης Μώραλης θα είναι ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν και έτσι θα γίνει ο πρώτος πρόεδρος της διοργανώτριας ο οποίος θα εκτίσει και τα δύο χρόνια της θητείας όπως και προβλέπεται.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Σούπερ Λιγκ:


1)Εγκρίθηκε ομόφωνα η εγγραφή στη Super League των ΠΑΕ Απόλλων, Εργοτέλης, Παναιτωλικός και Καλλονή.

2)Συμφώνησαν 16 ΠΑΕ στην πρόταση της Forthnet/Nova περί επέκτασης της κεντρικής διαχείρισης τηλεοπτικών δικαιωμάτων για δύο επιπλέον αγωνιστικές περιόδους, ήτοι 2015-16 και 2016-17. Διαφώνησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε 48ωρη προθεσμία για την τελική της απάντηση.

3)Εγκρίθηκε ομόφωνα η πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ περί αναζήτησης αναγνωρισμένου οίκου αξιολόγησης για την κατανομή των εσόδων από την κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

4) Σε αντικατάσταση του υπευθύνου ασφαλείας της Super league κ. Αθ. Μαχαίρα σε συνέχεια της παραίτησής του εγκρίθηκε ομόφωνα η πρόσληψη των κ.κ. Άκη Τάκη και Μάκη Τσάτσου. Το Δ.Σ. εύχεται στον κ. Μαχαίρα καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία του και τον ευχαριστεί για το σημαντικό έργο που προσέφερε κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Η Γ.Σ. της Super League κατά τη σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1) Εγκρίθηκε ομόφωνα η προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2013-14

2) Εγκρίθηκε ομόφωνα η προκήρυξη του Πρωταθλήματος Κ20 αγωνιστικής περιόδου 2013-14

3) Εγκρίθηκε ομόφωνα να συνεχιστεί και για την αγωνιστική περίοδο 2013-14 η προεδρία του κ. Γ. Μώραλη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.