Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αγόρασε τον Κολοβό από τον Ολυμπιακό η Μέχελεν

Αγόρασε τον Κολοβό από τον Ολυμπιακό η Μέχελεν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/5/2017 19:06
Η Μέχελεν ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Κολοβού από τον Ολυμπιακό, με τον Έλληνα άσο να υπογράφει για τρία χρόνια. Στις 700 χιλ. ευρώ το ποσό της συμφωνίας.

Στο βελγικό πρωτάθλημα θα παραμείνει ο Δημήτρης Κολοβός. Η Μέχελεν ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό και ο Έλληνας μέσος έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο τον κρατά στον σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Ο 24χρονος αγωνίζονταν στην Μέχελεν με τη μορφή δανεισμού από τους «ερυθρόλευκους», μετρώντας 6 γκολ και 3 ασίστ σε 19 παιχνίδια. Ο ίδιος ωστόσο στάθηκε άτυχος, αφού στα τέλη Φεβρουαρίου υπέστη ρήξη χιαστών και δεν θα αγωνιστεί ξανά πριν τα τέλη Αυγούστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Βέλγοι έδωσαν ένα ποσό κοντά στις 700.000 ευρώ για να αποκτήσουν τον Έλληνα μέσο.

Η ανακοίνωση και οι δηλώσεις του παίκτη:


«O Δημήτρης Κολοβός μένει στη Μέχελεν κι έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας για τρεις σεζόν. Η Μέχελεν έφθασε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Η υποστήριξη που πήρα εδώ ήταν απίστευτη. Το κλαμπ πάντα πίστεψε σε εμένα», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις:

Απέναντι στη Λόκερεν είχες ένα σοβαρό τραυματισμό. Χειρουργήθηκες, πώς είναι η ανάρρωσή σου;

«Η ανάρρωσή μου πηγαίνει βήμα-βήμα. Τώρα βρίσκομαι στην Ελλάδα υπό την επίβλεψη του δόκτορα Ντεκλέρκ. Μετρώ τις ημέρες για την επιστροφή μου. Θα είμαι πίσω στα γήπεδα, στο τέλος του Αυγούστου».

Αποφάσισες να επιλέξεις την περιπέτεια της Μέχελεν και να αφήσεις τον Ολυμπιακό. Γιατί;

«Κοίτα, εδώ μπορώ να παίζω στην ομάδα κάθε εβδομάδα. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι εξαιρετική. Η ατμόσφαιρα και το πάθος με το οποίο ζουν οι οπαδοί είναι εκπληκτικά. Είναι πίσω από την ομάδα ο,τι και να γίνει».

Το playoff τίτλου είναι ο μεγάλος στόχος;

«Η πρόκριση στο playoff τίτλου είναι σίγουρα ένας στόχος. Όπως και το να παλέψουμε για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο ή το Κύπελλο. Χάσαμε την ευκαιρία φέτος, αλλά δουλεύουμε σκληρά για να βρεθούμε στο top-6 την επόμενη σεζόν»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.