Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ακόμα μια αγωνιστική στον Ολυμπιακό, 15 μήνες στον Μοντεστό

Ακόμα μια αγωνιστική στον Ολυμπιακό, 15 μήνες στον Μοντεστό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/5/2017 16:53
Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε στον Ολυμπιακό ποινή μιας αγωνιστικής «κεκλεισμένων» των θυρών για την υπόθεση με τον Φρανσουά Μοντεστό στη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 15 μήνες στον Κορσικανό.

Μετά την πρωινή απόφαση της Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία έριξε την ποινή του Ολυμπιακού από τέσσερις σε μία «κεκλεισμένων των θυρών», ήρθε και η δεύτερη απόφαση της Πειθαρχικής για τα όσα έγιναν στον δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τους «ερυθρόλευκους».

Σύμφωνα μ’ αυτήν, ο Ολυμπιακός θα τιμωρηθεί με επιπλέον μία αγωνιστική «κεκλεισμένων» ενώ στον Φρανσουά Μοντεστό επιβλήθηκε η απαγόρευση στα γήπεδα για 15 μήνες αλλά και πρόστιμο 30.000 ευρώ. Όσον αφορά την ΑΕΚ σε αυτήν επιβλήθηκε 25.000 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση:


Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Συνεκδίκασε με παρόντες τους διαδίκους τις υποθέσεις κατά των Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΠΑΕ», «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» και κατά του Francois Modesto, καθώς και επί της πρόσθετης παρέμβασης της Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ – ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

ΚΗΡΥΣΣΕΙ την πρώτη εγκαλούμενη Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΠΑΕ» πειθαρχικώς ελεγκτέα για τις αναλυτικώς περιγραφόμενες στο σκεπτικό της παρούσας πράξεις.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην πρώτη εγκαλουμένη συνολική χρηματική ποινή ύψους είκοσι πέντε χιλιάδων (25.000) ευρώ.

ΔΕΧΕΤΑΙ την πρόσθετη παρέμβαση της Π.Α.Ε. με τον διακριτικό τίτλο «ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

ΚΗΡΥΣΣΕΙ τη δεύτερη εγκαλούμενη Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» και τον τρίτο εγκαλούμενο, Francois Modesto, πειθαρχικώς ελεγκτέους για την αναλυτικώς περιγραφόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πράξη.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην δεύτερη εγκαλουμένη την ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον τρίτο εγκαλούμενο: α) χρηματική ποινή ύψους τριάντα χιλιάδων ευρώ (30.000 €), για την καταβολή της οποίας ευθύνεται εις ολόκληρον η δεύτερη εγκαλουμένη, και β) την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για χρονικό διάστημα δεκαπέντε (15) μηνών».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.