Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονσιπ: Σώθηκε στην ισοβαθμία η Νότιγχαμ, έπεσε η Μπλάκμπερν!

Τσάμπιονσιπ: Σώθηκε στην ισοβαθμία η Νότιγχαμ, έπεσε η Μπλάκμπερν!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/5/2017 16:58
Η Νότιγχαμ Φόρεστ νίκησε με 3-0 την Ίπσουιτς και παρέμεινε στην Τσάμπιονσιπ, ρίχνοντας στην τρίτη κατηγορία την Μπλάκμπερν, αφού υπερείχε στη διαφορά τερμάτων! Πρωταθλήτρια στο 89’ η Νιούκαστλ, δείτε πως διαμορφώθηκαν τα ζευγάρια των πλει-οφ.

Σε ένα φινάλε θρίλερ για την παραμονή στη Τσάμπιονσιπ, Νότιγχαμ Φόρεστ και Μπέρμιγχαμ κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη σωτηρία, εν αντιθέσει με την Μπλάκμπερν, η οποία υποβιβάστηκε στην 3η κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 37 χρόνια.

Οι πρωταθλητές του 1995 κέρδισαν με 3-1 την Μπρέντφορντ, ωστόσο υστερούσαν στην ισοβαθμία με την Νότιγχαμ Φόρεστ, που με τη σειρά της νίκησε με 3-0 την Ίπσουιτς. Από την άλλη, η Μπέρμιγχαμ του Χάρι Ρέντναπ πέρασε με 1-0 από την έδρα της Μπρίστολ Σίτι και τερμάτισε δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Με το σφύριγμα της λήξης, εκατοντάδες οπαδοί της Νότιγχαμ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να γιορτάσουν την παραμονή της ομάδας τους, η οποία ενδέχεται να περάσει τα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη. Πληθώρα δημοσιευμάτων στην Αγγλία κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου Φαουάζ Ελ-Χασαουί και όλα δείχνουν ότι το deal θα ολοκληρωθεί.

Πρωταθλήτρια η Νιούκαστλ, το έχασε στο 89’ η Μπράιτον


Τσάμπιονσιπ: Σώθηκε στην ισοβαθμία η Νότιγχαμ, έπεσε η Μπλάκμπερν!
Στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η Νιούκαστλ κέρδισε τον τίτλο στο… νήμα, μετά τη νίκη της με 3-0 επί της Μπάρνσλεϊ.

Έτσι, η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ έφτασε τους 94 βαθμούς και ξεπέρασε για ένα βαθμό την Μπράιτον, που έμεινε στο 1-1 με την Άστον Βίλα, χάρη σε γκολ που δέχτηκε στο 89’. Φυσικά η 2η θέση δεν προβληματίζει καθόλου τους «γλάρους», αφού θα επιστρέψουν στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από 34 χρόνια.

Η 3η ομάδα που θα τους ακολουθήσει στην πρώτη κατηγορία, θα κριθεί μέσω των πλει-οφ. Η 3η Ρέντινγκ θα αντιμετωπίσει σε διπλά ματς την 6η Φούλαμ για μια θέση στον τελικό του «Γουέμπλεϊ». Στο άλλο ζευγάρι, η 4η Σέφιλντ Γουένσντεϊ θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την 5η Χάντερσφιλντ για το άλλο εισιτήριο.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.