Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τζεμπούρ: «Καμία συμφωνία με Νότιγχαμ»

Τζεμπούρ: «Καμία συμφωνία με Νότιγχαμ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/7/2013 19:11
Τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ραφίκ Τζεμπούρ να έχει συμφωνήσει με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, διέψευσε ο ποδοσφαιριστής μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter. Αρνήθηκε να ολοκληρώσει τις ιατρικές εξετάσεις αποκάλυψε ρεπόρτερ του BBC!

Σήμερα το μεσημέρι, το BBC έκανε λόγο πως ο Αλγερινός επιθετικός έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Νότιγχαμ Φόρεστ ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην Τσάμπιονσιπ.

Ωστόσο ο ίδιος έσπευσε να διέψευσε τα όσα γράφονται αναφέροντας πως έχει αρκετές προτάσεις τις οποίες θέλει χρόνο για να τις εξετάσει, πριν πάρει την τελική του απόφαση.

«Αρνούμαι ότι υπάρχει η οποιαδήποτε συμφωνία με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Έχω αρκετές προτάσεις και θέλω χρόνο πριν πάρω την οποιαδήποτε απόφαση», τόνισε ο «τρομοκράτης» στο twitter.

Σύμφωνα με την ρεπόρτερ του BBC των Ιστ Μίντλαντς, Ναταλί Τζάκσον και ειδικη στα θεματα της Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Τζεμπούρ αρνήθηκε να ολοκληρώσει τις ιατρικές εξετάσεις και η διοίκηση του συλλόγου προτίμησε να αφήσει πίσω την περίπτωση του και να ασχοληθεί με άλλες περιπτώσεις για τη θέση του επιθετικού!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.