Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Περίπατος για Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Περίπατος για Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/5/2017 21:33
Με τον Μέσι να πετυχαίνει δύο γκολ για 100η φορά στην Πριμέρα, η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 4-1 τη Βιγιαρεάλ στο «Κάμπ Νου» και ξέφυγε προσωρινά με +3 από την Ρεάλ. Νεϊμάρ και Σουάρες τα άλλα γκολ.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Μπαρτσελόνα την αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ στο «Κάμπ Νου». Οι Καταλανοί πήραν εμφατική νίκη με 4-1 και ξέφυγαν με +3 από την Ρεάλ, που δοκιμάζεται σε λίγο στην έδρα της Γρανάδα.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε πήρε από το ξεκίνημα την πρωτοβουλία και στο 21’ κατάφερε να προηγηθεί με κοντινό πλασέ του Νεϊμάρ, ύστερα από τρομερή ασίστ του Μέσι. Η Βιγιαρεάλ βρήκε απάντηση στο γκολ του Βραζιλιάνου στο 32’, όταν μετά από αντεπίθεση, ο Μακαμπού βγήκε απέναντι στον Τερ Στέγκεν και πλάσαρε εύστοχα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να ξαναπάρει το προβάδισμα πριν το ημίχρονο, έχοντας δύο σημαντικές στιγμές με κεφαλιά του Πικέ (39’) και σουτ του Νεϊμάρ (41’). Ενδιάμεσα (40’) η Βιγιαρεάλ άγγιξε την ολική ανατροπή, όμως η κεφαλιά του Σολδάδο πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Τελικά, οι Καταλανοί κατάφεραν να πάνε με προβάδισμα στα αποδυτήρια χάρη σε ωραίο σουτ του Μέσι (45’) έξω από την περιοχή. Μάλιστα, αυτό ήταν το 50ο γκολ του Αργεντινού στη σεζόν!

Στην επανάληψη, οι Καταλανοί είχαν την απόλυτη υπεροχή και στο 69’ «κλείδωσαν» την υπόθεση νίκη με εύστοχο σουτ του Σουάρες μέσα από την περιοχή. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 82’ ο Μέσι, σκοράροντας από την άσπρη βούλα του πέναλτι για το τελικό 4-1. Στα αξιοσημείωτα πως αυτή είναι η 100η φορά που ο «Λίο» πέτυχε δύο γκολ σε παιχνίδι της Πριμέρα Ντιβιζιόν.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.