Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Απομακρύνεται η 3η θέση για τη Σεβίλλη

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Απομακρύνεται η 3η θέση για τη Σεβίλλη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/5/2017 00:58
Η Σεβίλλη έμεινε στο 1-1 με την Σοσιεδάδ στο «Ραμόν Σάντσες Πιθχουάν» και δύσκολα θα καταφέρει να τερματίσει πάνω από την Ατλέτικο στη μάχη για την 3η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Μια εβδομάδα μετά τη βαριά ήττα από το ντέρμπι της Ανδαλουσίας με τη Μάλαγα (4-2), η Σεβίλλη έμεινε στο 1-1 με την Σοσιεδάδ στην έδρα της και όλα δείχνουν αποχαιρετάει την 3η θέση που οδηγεί απευθείας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Με δύο αγωνιστικές να απομένουν μέχρι το φινάλε της Πριμέρα, η ομάδα του Σαμπάολι βρίσκεται πλέον στο -2 από την 3η Ατλέτικο, που έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο. Μάλιστα, οι Ανδαλουσιανοί έδωσαν στην Βιγιαρεάλ μαθηματικές ελπίδες για την 4η θέση, αφού το «κίτρινο υποβρύχιο» βρίσκεται στο -6 με ένα παιχνίδι λιγότερο, το οποίο βέβαια είναι στο «Καμπ Νου» απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, την επόμενη αγωνιστική, η Σεβίλλη θα παίξει στο «Μπερναμπέου» με την Ρεάλ, οπότε τα πάντα παραμένουν ανοιχτά.

Οι Ανδαλουσιανοί ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος και στο 41’ πήραν το προβάδισμα με κοντινό πλασέ του Σαράμπια, ύστερα από συνεχόμενα λάθη στην άμυνα της Σοσιεδάδ. Οι Βάσκοι απάντησαν με το… ίδιο νόμισμα στο 61’, με τον Βέλα να ισοφαρίζει το σκορ σε 1-1 μετά από καραμπόλα στην άμυνα των γηπεδούχων. Στο 79’ ο Ζουρουτούθα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, ωστόσο η Σεβίλλη δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί και να φτάσει σε ένα δεύτερο τέρμα, με το 1-1 να μένει ως το φινάλε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.