Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Σφυριά» στις ελπίδες τίτλου της Τότεναμ!

Πρέμιερ Λιγκ: «Σφυριά» στις ελπίδες τίτλου της Τότεναμ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/5/2017 00:13
Η Γουέστ Χαμ κέρδισε με 1-0 την Τότεναμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου και ουσιαστικά έβαλε τέλος στις ελπίδες των «πετεινών» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το ιστορικό σερί εννέα διαδοχικών νικών της Τότεναμ έλαβε τέλος στην έδρα της Γουέστ Χαμ! Τα «σφυριά» επικράτησαν με 1-0 των «πετεινών» και έκαναν δώρο… τίτλου στην Τσέλσι, η οποία διατηρήθηκε στο +4 από την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο και έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ουσιαστικά οι «μπλε» θα πρέπει να… αυτοκτονήσουν για να μην πάρουν το πρωτάθλημα, αφού χρειάζονται έξι βαθμούς στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια με Μίντλεσμπρο (εντός), Γουέστ Μπρομ (εκτός), Γουότφορντ (εντός) και Σάντερλαντ (εντός). Στον αντίποδα, η Τότεναμ έχει άλλα τρία παιχνίδια με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (εντός), Λέστερ (εκτός) και Χαλ (εκτός).

Στα του αγώνα, η Τότεναμ ξεκίνησε νωχελικά το παιχνίδι και θα μπορούσε να βρεθεί πίσω στο σκορ στο 6’, όμως ο Λαντσίνι αστόχησε από πλεονεκτική θέση για γκολ. Μετά το πρώτο 20λεπτο οι «πετεινοί» ανέβασαν την απόδοση τους και στο 21’ είχαν τριπλή μεγάλη ευκαιρία με Κέιν και Σον, όμως Φόντε και Άντριαν κράτησαν το μηδέν.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα ματς, οι παίκτες του Ποκετίνο άφηναν αρκετούς χώρους στα μετόπισθεν και στο 27’ η Γουέστ Χαμ είχε μεγάλη ευκαιρία με Λαντσίνι και Κουγιατέ, με τον τελευταίο μάλιστα να αστοχεί σε κενή εστία με σουτ από το ύψος της περιοχής.

Η φλύαρη υπεροχή της Τότεναμ συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, αφού με εξαίρεση ένα σουτ του Σον (63’) οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν με αξιώσεις. Έτσι στο 65’ ύστερα από φάση διαρκείας στα καρέ των «πετεινών», ο Λαντσίνι εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια των αντιπάλων και «έγραψε» το 1-0.

Η Τότεναμ δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 75’ γλίτωσε το δεύτερο γκολ, με τον Γιορίς να πραγματοποιεί τρομερή επέμβαση σε σουτ του Καλέρι.Το 1-0 υπέρ της Γουέστ Χαμ έμεινε μέχρι το φινάλε και ουσιαστικά έβαλε τέλος στα όνειρα των «πετεινών» για τον τίτλο. Με τη νίκη, τα «σφυριά» «σκαρφάλωσαν» προσωρινά στην 9η θέση και έγιναν μόλις η 4η ομάδα που νικάει την Τότεναμ στο πρωτάθλημα μετά τις Τσέλσι, Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.