Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απόφαση για την έφεση πριν την επικύρωση της βαθμολογίας

Απόφαση για την έφεση πριν την επικύρωση της βαθμολογίας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/5/2017 19:17
Μέχρι τη Δευτέρα (8/5) αναμένεται να έχει βγει η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για τον Ολυμπιακό για τα όσα συνέβησαν στο πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο «Γ Καραϊσκάκης».

Οι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ μονομάχησαν το μεσημέρι της Πέμπτης (4/5) στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για την τιμωρία των «ερυθρόλευκων» στο πρώτο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί σε πρώτο βαθμό με τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 150.000 ευρώ πρόστιμο για τα γεγονότα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι Πειραιώτες ζήτησαν μείωση της ποινής ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει μείον έξι βαθμούς για τους «ερυθρόλευκους».

Μετά από μιάμιση περίπου ώρα, η διαδικασία ολοκληρώθηκε, με το προεδρείο να κάνει γνωστό πως η απόφασή του θα βγει το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα (8/5), αφού υπάρχουν πιέσεις της Σούπερ Λιγκ να εκδώσει απόφαση πριν την επικύρωση της βαθμολογίας. Υπενθυμίζεται πως την Δευτέρα (8/8, 14:00) διεξάγεται Δ.Σ. της Λίγκας και ένα από τα θέματα της ατζέντας είναι η επικύρωση της βαθμολογίας για τις θέσεις 1-5.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ζήτησε να προσκομιστεί όλο το υλικό από τις κάμερες των αποδυτηρίων, με τον πρόεδρο της επιτροπής να διαπιστώνει μεγάλη αβλεψία και ευθύνη της Αστυνομίας στο κομμάτι των καμερών. Παράλληλα, το προεδρείο δεν έκανε δεκτό το αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να παρουσιάσει ως μάρτυρα τον κ. Καλόγηρο (σ.σ. παρατηρητής ραδιοτηλεοπτικών).

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός τόνισε ότι έγινε εσφαλμένη ερμηνεία της γενικής αρχής κανονισμών, εσφαλμένη ερμηνεία για το άρθρο 29 που περιλαμβάνει αφαίρεση βαθμών, παραβίαση της αρχής της αναλογικότητας, ενώ έκανε παράπονο για πρόσθετη παρέμβαση για τον ΠΑΟΚ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.