Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζιντάν: «Σαν να μην υπάρχει ρεβάνς με Ατλέτικο»

Ζιντάν: «Σαν να μην υπάρχει ρεβάνς με Ατλέτικο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/5/2017 01:36
Ο Ζινεντίν Ζιντάν φρόντισε να βγάλει από την Ρεάλ τη «ταμπέλα» του φαβορί, τόνισε πως οι δύο ομάδες έχουν ίδιες πιθανότητες για την πρόκριση και υποστήριξε πως η «βασίλισσα» θα αντιμετωπίσει το πρώτο ματς χωρίς να υπάρχει ρεβάνς. «Ανάρρωσε πλήρως ο Βαράν», ανέφερε.

Ρεάλ και Ατλέτικο ετοιμάζονται για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στο «Μπερναμπέου» (2/5, 21:45) για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά σε ευρωπαϊκό επίπεδο μετά τον περσινό τελικό του θεσμού, ωστόσο ο Ζινεντίν Ζιντάν ξεκαθάρισε πως το παρελθόν δεν παίζει… ποδόσφαιρο. Μάλιστα ο Γάλλος τεχνικός στάθηκε στο γεγονός ότι η «βασίλισσα» θα αντιμετώπισε την πρώτη αναμέτρηση στο γήπεδο της χωρίς να υπάρχει ρεβάνς:

«Ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η σημασία του πρώτου αγώνα. Δεν σκεφτόμαστε τη ρεβάνς. Και για τις δύο ομάδες είναι ένα διαφορετικό ζευγάρι από τα προηγούμενα. Είναι ημιτελικός με δύο παιχνίδια. Δεν παίζει ρόλο το παρελθόν και τι έχει γίνει σε προηγούμενα ματς. Τα πράγματα είναι διαφορετικά τώρα και πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να βρεθούμε στον τελικό.

Δεν είμαστε το φαβορί. Είναι ημιτελικός και όπως πάντα οι πιθανότητες είναι 50-50. Όπως ξαναείπα, πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρώτο παιχνίδι, όχι στη ρεβάνς. Ο αντίπαλος δεν δέχεται εύκολα ευκαιρίες και είναι αλήθεια ότι δεν κρατάμε εύκολα το μηδέν όπως την περασμένη σεζόν. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας προκειμένου ο αντίπαλος να μην σκοράρει.

Και οι δύο ομάδες γνωριζόμαστε πολύ καλά. Η Ατλέτικο βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο τα τελευταία 4-5 χρόνια και γίνεται καλύτερη χρόνο με το χρόνο. Είναι μια ομάδα που πάντα μας δυσκολεύει. Η δύναμη τους είναι ότι δεν τα παρατάνε ποτέ, ότι και να συμβεί. Ο Σιμεόνε και ο Μπούργκος κάνουν απίστευτη δουλειά. Δεν έπαιξα ποτέ κόντρα στον Σιμεόνε, όμως έχω πολύ σεβασμό γι’ αυτό που κάνει. Είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής
»

Όσον αφορά τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας, ο Ζιζού ανέφερε: «Ο Βαράν νιώθει καλά και έχει αναρρώσει πλήρως. Ο Πέπε παραμένει εκτός, όμως είμαι χαρούμενος που έχω τρεις διαθέσιμους κεντρικούς αμυντικούς μετά από αρκετό καιρό».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.