Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Βαριά ήττα για Σεβίλλη στη Μάλαγα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Βαριά ήττα για Σεβίλλη στη Μάλαγα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/5/2017 00:35
Η Μάλαγα του Μίτσελ κέρδισε με 4-2 τη Σεβίλλη στο «Ροσαλέδα» και της έκοψε το δρόμο για την 3η θέση που οδηγεί απευθείας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Φορνάλς (38’), Σάντρο (51’), Γιορέντε (77’) και Κάρλος (89’) οι σκόρερ, ο Βάσκεθ (30’, 57’) και τα δύο γκολ των φιλοξενούμενων.

Την 5η νίκη της στα 6 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος πήρε η Μάλαγα. Η ομάδα του Μίτσελ κέρδισε με 4-2 την Σεβίλλη στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας και την άφησε στο -3 από την 3η Ατλέτικο. Παράλληλα, η ομάδα του Σαμπάολι μπορεί ενδεχομένως να κινδυνεύσει και για την 4η θέση, όντας στο +5 από την 5η Βιγιαρεάλ και στο +6 από την 6η Μπιλμπάο, με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος.

Η Σεβίλλη πήρε προβάδισμα στο 30ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Βάσκεθ, όμως οχτώ λεπτά αργότερα η Μάλαγα ισοφάρισε το σκορ σε 1-1 με τρομερό σουτ του Φορνάλς από το ημικύκλιο. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο ξεκίνημα της επανάληψης (51’), όταν μετά από λάθος του Παρέχα, ο Σάντρο βρέθηκε απέναντι από τον Ρίκο και δεν αστόχησε, «γράφοντας» το 2-1.

Από ατομικό λάθος ήρθε και το γκολ της ισοφάρισης για τη Σεβίλλη, καθώς στο 57’ ο Λουίς έχασε τη μπάλα λίγο έξω από τη μικρή περιοχή και ο Βάσκεθ από κοντά πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ, ισοφαρίζοντας σε 2-2. Η Μάλαγα δεν πτοήθηκε και στο 77’ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με δυνατή κεφαλιά του Γιορέντε, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Σάντρο.

Ο τελευταίος είχε χαμένο πέναλτι στο 89’, ωστόσο ο Κάρλος πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του Ρίκο και έριξε τη χαριστική βολή στη Σεβίλλη, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.