Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η βαθμολογία των πλει-οφ

Η βαθμολογία των πλει-οφ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/4/2017 22:22
Η κανονική περίοδος της Σούπερ Λιγκ ολοκληρώθηκε, με τους ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Πανιώνιο να συνεχίζουν στα πλει-οφ, όπου θα διεκδικήσουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Δείτε τη βαθμολογία του μίνι πρωταθλήματος.

Οι ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ήταν οι κερδισμένοι της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λιγκ, αφού οι νίκες τους, σε συνδυασμό με την ήττα του Πανιωνίου, τους επέτρεψε να κερδίσουν +1 βαθμό ενόψει των πλει-οφ. Μάλιστα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε ήδη 1 βαθμό και μετά τη νίκη απέναντι στην Κέρκυρα (5-1), θα ξεκινήσει στο μίνι πρωτάθλημα με 2 βαθμούς.

Με 1 βαθμό θα ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός, ενώ αντίθετα, ΑΕΚ και Πανιώνιος θα μπουν στα πλει-οφ χωρίς βαθμό.

Να σημειωθεί πως μέσω των πλει-οφ θα δοθούν τέσσερα ευρωπαϊκά εισιτήρια, με τον πρώτο να οδηγείται στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο δεύτερος και ο τρίτος θα πάνε στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ ο τελευταίος στο 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Αν ο Κυπελλούχος (ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ) βρεθεί στην τελευταία θέση των πλει-οφ, τότε θα «ρίξει» την τρίτη ομάδα του μίνι πρωταθλήματος στο 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Βαθμολογία πλει-οφ:

1. ΠΑΟΚ 2
2. Παναθηναϊκός 1
3. ΑΕΚ 0
4. Πανιώνιος 0

* Μένει να επικυρωθεί η υπάρχουσα βαθμολογία (εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις που αφορούν ενδεχόμενη αφαίρεση βαθμών από τον Ολυμπιακό).

Βαθμολογία κανονικής διάρκειας:

2. ΠΑΟΚ 61
3. Παναθηναϊκός 57
4. ΑΕΚ 53
5. Πανιώνιος 52

* Για να προκύψει η βαθμολογία της κάθε ομάδας στα πλει-οφ, διαιρείται η διαφορά της από την πέμπτη ομάδα με το 5 και γίνεται στρογγυλοποίηση του πηλίκου, είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.