Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Ζέσταμα» με 5αρα για Ατλέτικο πριν τη Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Ζέσταμα» με 5αρα για Ατλέτικο πριν τη Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/4/2017 22:07
Η Ατλέτικο διέλυσε με 5-0 την Λας Πάλμας εκτός έδρας, ανέβηκε ξανά μόνη στην 3η θέση και πλέον ετοιμάζεται για τον ημιτελικό της ερχόμενης Τετάρτης απέναντι στη συμπολίτισσα Ρεάλ.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η Ατλέτικο στη Γκραν Κανάρια. Οι «ροχιμπλάνκος» πέρασαν με το εμφατικό 5-0 από την έδρα της Λας Πάλμας και έκαναν ζέσταμα ενόψει του πρώτου ημιτελικού με την Ρεάλ στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε μπήκε αποφασισμένη να «καθαρίσει» από νωρίς την υπόθεση νίκη, παίρνοντας προβάδισμα τριών τερμάτων πριν το πρώτο 20λεπτο! Μόλις στο 2’ ο Γκαμειρό σκόραρε με κοντινή προβολή έπειτα από σέντρα του Σαούλ, ο οποίος «έγραψε» το 2-0 με κεφαλιά στο 17ο λεπτό. Ένα λεπτό μετά ο Γκαμειρό «χτύπησε» ξανά ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ, ενώ στο ξεκίνημα της επανάληψης (48’) είχε δοκάρι για να πετύχει χατ-τρικ.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για την Λας Πάλμας μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ (65’). Οι δύο αλλαγές, Κορέα και Παρτέι συνεργάστηκαν εξαιρετικά στο 72’, με τον Γκανέζο να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 90+1’ ο Φερνάντο Τόρες, ο οποίος είχε περάσει νωρίτερα ως αλλαγή. Με τη νίκη, η Ατλέτικο έφτασε τους 71 βαθμούς και ξέφυγε προσωρινά με +3 από τη Σεβίλλη στην 3η θέση που οδηγεί απευθείας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στα άσχημα για την Ατλέτικο ο τραυματισμός του Χοσέ Μαρία Χιμένεθ στο δεύτερο μέρος, με τον Ουρουγουανό να είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Ρεάλ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.