Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Υποβιβάστηκε η Σάντερλαντ

Πρέμιερ Λιγκ: Υποβιβάστηκε η Σάντερλαντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/4/2017 20:21
Η Σάντερλαντ γνώρισε εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Μπόρνμουθ και μετά από δέκα χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ, υποβιβάστηκε και μαθηματικά στην δεύτερη κατηγορία.

Την περασμένη σεζόν ουκ ολίγοι φίλοι της Σάντερλαντ πανηγύριζαν τον υποβιβασμό της μισητής Νιούκαστλ στην Τσάμπιονσιπ. Φέτος, οι δύο ομάδες θα ακολουθήσουν την αντίθεση διαδρομή, αφού λίγες μέρες μετά την μαθηματική άνοδο των «καρακαξών», η Σάντερλαντ ηττήθηκε με 1-0 από την Μπόρνμουθ και έπεσε οριστικά στη δεύτερη κατηγορία.

Ο Τζοσουά Κινγκ είχε δοκάρι στο πρώτο μέρος όμως δύο λεπτά πριν τα 90’ κατάφερε να διαμορφώσει το τελικό 0-1 και να καταδικάσει την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες, η οποία ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ των Νόριτς και Κρίσταλ Πάλας με τους περισσότερους υποβιβασμούς από την Πρέμιερ Λιγκ (4).

Στα άλλα παιχνίδια, η Λέστερ, με γκολ του Βάρντι (43’), πέρασε με 1-0 από την έδρα της Γουέστ Μπρομ και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή, ανεβαίνοντας στην 11η θέση.

Από την άλλη, βαθμό-«χρυσάφι» στη μάχη για τη σωτηρία πήρε η Χαλ. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Σαουθάμπτον στο «Σέντ Μέρις», έχοντας ήρωα τον Γιακούποβιτς, ο οποίος απέκρουσε πέναλτι του Τάντιτς στο 90+1’. Με το βαθμό, οι «τίγρεις» ανέβηκαν στους 34 και βρίσκονται -με παιχνίδι περισσότερο- στο +4 από την 18η Σουόνσι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.