Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Σταμάτησε στα εφτά η Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Σταμάτησε στα εφτά η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/4/2017 22:22
Λίγες μέρες μετά το «διπλό» στο «Μπερναμπέου» η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 7-1 την ουραγό Οσασούνα στο «Καμπ Νου» και ξέφυγε προσωρινά με +3 από την Ρεάλ. Από δύο γκολ οι Μέσι, Γκόμες και Αλκάθερ, σκόραρε για πρώτη φορά ο Μασεράνο!

Σε περίπατο μετέτρεψε η Μπαρτσελόνα το παιχνίδι με την Οσασούνα στο «Καμπ Νου». Οι Καταλανοί διέλυσαν με 7-1 τους Βάσκους στο «Κάμπ Νου» και ξέφυγαν προσωρινά με +3 από την Ρεάλ, που έχει δύο παιχνίδια λιγότερα.

Παρά την απουσία του τιμωρημένου Νεϊμάρ, ο Λουίς Ενρίκε αποφάσισε να ξεκουράσει τον Σουάρες, επέλεξε διάταξη με τρεις στόπερ και έδωσε φανέλα βασικού στον Αλκάθερ. Οι Καταλανοί πήραν από νωρίς τον έλεγχο, ανοίγοντας το σκορ στο 12ο λεπτό με εύστοχο τετ-α-τετ του Μέσι. Το παιχνίδι είχε χαμηλό τέμπο, ώσπου στο 30’ ο Αντρέ Γκόμες «έγραψε» το 2-0 με εξαιρετικό πλασέ στην κίνηση έπειτα από γύρισμα του Ράκιτιτς.

Η Μπαρτσελόνα είχε τον απόλυτο έλεγχο και στο 40’ απείλησε με κεφαλιά του Αλκάθερ για 3ο γκολ, όμως ο Σιρίγκου του είπε «όχι» κρατώντας το 2-0. Η Οσασούνα κατάφερε να επιστρέψει στο ματς στο 48’, μειώνοντας το σκορ σε 2-1 με απευθείας φάουλ του Ρομπέρτο Τόρες.

Δύο λεπτά μετά η Μπαρτσελόνα είχε δοκάρι με κεφαλιά του Μασεράνο, ενώ στο 53’ ο Τερ Στέγκεν χρειάστηκε να επέμβει σε σουτ του Λεόν. Από εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς και «κλείδωσαν» τη νίκη με τέσσερα γκολ σε διάστημα δέκα λεπτών!

Στο 57’ το σουτ του Πικέ, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, κατέληξε στο δοκάρι ωστόσο ο Αντρέ Γκόμες πήρε το ριμπάουντ και από κοντά «έγραψε» το 3-1. Τα πάντα τελείωσαν στο 61’, με τον Μέσι να πετυχαίνει δεύτερο προσωπικό γκολ με ωραίο σουτ από το ημικύκλιο. Μάλιστα δύο λεπτά μετά το γκολ ο Αργεντινός έδωσε τη θέση του στον 19χρονο Αλενιά.

Στο 65’ ο Μασεράνο προσπάθησε να σκοράρει από κοντά, όμως η μπάλα στρώθηκε στον Αλκάθερ και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 5-1. Τελικά ο Μασεράνο κατάφερε να μπει και αυτός στον πίνακα των σκόρερ, αφού στο 67' μετουσίωσε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Σουάρεθ και πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την Μπαρτσελόνα ύστερα από 319 παιχνίδια με τον σύλλογο!! Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 86’ ο Πάκο Αλκάθερ, διαμορφώνοντας το τελικό 7-1 ύστερα από κάθετη πάσα του Σουάρεθ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.