Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πέθανε οπαδός στην Αργεντινή, αφού τον πέταξαν από την εξέδρα ομοϊδεάτες του!

Πέθανε οπαδός στην Αργεντινή, αφού τον πέταξαν από την εξέδρα ομοϊδεάτες του!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/4/2017 17:57
Τραγωδία στην Αργεντινή, καθώς ο Εμανουέλ Μπάλμπο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Ο οπαδός της Μπελγκράνο βρισκόταν σε κώμα αφότου οπαδοί της ομάδας του τον γκρέμισαν από την εξέδρα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο εγκεφαλικά νεκρός.

Η Αργεντινή θρηνεί για άλλο ένα θύμα της οπαδικής βίας. Το Σάββατο, στο «κλάσικο» της Κόρδοβα ανάμεσα στην Μπελγκράνο και την Ταγιέρες, οπαδοί της πρώτης έριξαν από την εξέδρα φίλο της ίδιας ομάδας με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όντας σε κώμα.

Όλα ξεκίνησαν ως εξής. Ο 22χρονος άτυχος οπαδός με το όνομα, Εμανουέλ Μπάλμπο, εντόπισε στην εξέδρα άλλο υποστηρικτή της Μπελγκράνο (φέρεται ότι λέγεται Όσκαρ Γκόμες) ο οποίος είχε συμμετάσχει σε συμπλοκή του 2012, κατά την οποία σκοτώθηκε ο αδερφός του, Αγουστίν Μπάλμπο.

Μόλις τον εντόπισε, ο 22χρονος κινήθηκε προς το μέρος του για να τον χτυπήσει. Τότε, ο ίδιος όπως κι άλλοι γύρω του άρχισαν να φωνάζουν ότι ο Εμανουέλ Μπάλμπο είχε τατουάζ με το σήμα της Ταγιέρες στο μπράτσο του, κάτι που αποδείχθηκε ψευδές. Αμέσως προκλήθηκε σύγχυση που είχε ως αποτέλεσμα ο άτυχος οπαδός να πέσει από την εξέδρα.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο Εμανουέλ Μπάλμπο υπέκυψε στα τραύματά του τη Δευτέρα στο νοσοκομείο της Κόρδοβα. Ο πατέρας του άτυχου Εμανουέλ, Ραούλ, ανέφερε: «Ο γιος μου δεν υποστήριζε την Ταγιέρες, ούτε τατουάζ είχε. Οπαδός της Μπελγκράνο ήταν. Ο Όσκαρ Γκόμες ευθύνεται για ό,τι συνέβη, αυτός είχε σκοτώσει τον άλλο μου γιο. Ο Όσκαρ Γκόμες είναι μικρός άνθρωπος για να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Προέτρεψε όλους όσους ήταν εκεί να δείρουν τον γιο μου και να κάνουν ό,τι έκαναν, λέγοντας ότι είναι οπαδός της Ταγιέρες».

Ήδη η αστυνομία έχει προβεί στην σύλληψη δύο οπαδών ενώ αναζητούνται άλλοι δύο.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.