Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: «Αγκαλιά» με το πρωτάθλημα η Γιουβέντους

Σέριε Α: «Αγκαλιά» με το πρωτάθλημα η Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/4/2017 18:29
Με δύο γκολ του Ιγκουαΐν, η Γιουβέντους πέρασε με 2-0 από την έδρα της ουραγού Πεσκάρα και ξέφυγε με +8 από την 2η Ρόμα, η οποία έμεινε στο 1-1 με την Αταλάντα στο «Ολίμπικο».

Έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε της Σέριε Α, η Γιουβέντους ξέφυγε με +8 από την 2η Ρόμα. Η
«Γηραιά Κυρία» κέρδισε με 2-0 την Πεσκάρα εκτός έδρας και σε συνδυασμό με την ισοπαλία των «τζιαλορόσι, βρίσκεται «αγκαλιά» μ’ ένα ακόμα πρωτάθλημα.

Πρωταγωνιστής για τους «μπιανκονέρι» ήταν ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, με τον «Πιπίτα» να πετυχαίνει και τα δύο γκολ της ομάδας του. Ο Αργεντινός «έγραψε» το 1-0 στο 22ο λεπτό μετά από πάρε-βάλε του Κουαδράδο, ενώ στο 43’ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και διπλασίασε το σκορ της ομάδας του, φτάνοντας τα 23 γκολ στη Σέριε Α.

Η ομάδα του Μασιλιάνο Αλέγκρι ξέφυγε με +8 από την Ρόμα, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Αταλάντα στο «Ολίμπικο». Οι «μπεργκαμάσκι» προηγήθηκαν στο 22ο λεπτό με δυνατό σουτ του Κούρτιτς, ενώ η απάντηση των «τζιαλορόσι» ήρθε στο 50’ με τον Τζέκο. Η ομάδα του Σπαλέτι είχε στη συνέχεια δύο δοκάρια με Ντε Ρόσι και Ναινγκολάν, ωστόσο το 1-1 έμεινε ως το φινάλε.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.