Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καπίνο: «Τα MAT χτυπούσαν τους παίκτες μας έξω από τα αποδυτήρια»

Καπίνο: «Τα MAT χτυπούσαν τους παίκτες μας έξω από τα αποδυτήρια»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/4/2017 22:10
Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε επίθεση των ΜΑΤ στους παίκτες και τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων» μετά το φινάλε του παιχνιδιού, κάτι που επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Στέφανος Καπίνο.

Ξέφυγαν τα πράγματα στο φινάλε του παιχνιδιού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, μίλησε για σκηνές Χούντας έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας και για τραυματισμό φροντιστή, ενώ ο Στέφανος Καπίνο ανέφερε ότι τα ΜΑΤ χτυπούσαν τους παίκτες των «ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέφανος Καπίνο στην Cosmote TV:

«Τι να πούμε για το παιχνίδι; Βγαίνουμε από το γήπεδο και ζούμε τέτοιες στιγμές. Είμαστε σε κατάσταση σοκ. Να είναι τα ΜΑΤ στα αποδυτήρια, να βαράνε παίκτες. Δεν έχουν ξαναγίνει αυτά τα πράγματα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Ξαφνικά βρεθήκαμε οι παίκτες να τσακωνόμαστε με τα ΜΑΤ για να βρεθούμε στα αποδυτήρια. Γίνεται αυτό το πράγμα και να μας χτυπάνε κιόλας; Πραγματικά, δεν ξέρω τι άλλο να πω ρε π@#$τη μου... Έγιναν διάφορα, δεν βλέπανε μπροστά τους. Βγήκαμε έξω να μαζέψει ο ένας τον άλλον για να μην φάμε ξύλο από τα ΜΑΤ… Πραγματικά, δεν έχω τι να πω»

Οι δηλώσεις του Κώστα Καραπαπά:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.