Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σεβίλλη εναντίον… Αργεντινής λόγω Σαμπάολι

Σεβίλλη εναντίον… Αργεντινής λόγω Σαμπάολι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/4/2017 17:28
Η Σεβίλλη ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά κατά της Αργεντίνικης Ομοσπονδίας σε περίπτωση που ο πρόεδρος, Κλαούντιο Τάπια συναντηθεί με τον Χόρχε Σαμπάολι, δίχως την άδεια της.

Ο προπονητής της Σεβίλλη, Χόρχε Σαμπάολι αποτελεί τον πρώτο στόχο της Αργεντίνικης Ομοσπονδίας μετά την απομάκρυνση του Εντγκάρδο Μπάουσα και μάλιστα ο νέος πρόεδρος της, Κλαούντιο Τάπια αναμένεται να ταξιδέψει τις προσεχείς ημέρες στην Ισπανία προκειμένου να έρθει σε συζητήσεις με τον Αργεντινό τεχνικό.

Παρόλα αυτά, η Σεβίλλη δεν είναι διατεθειμένη να αποδεσμεύσει τον 59χρονο τεχνικό, αφού με ανακοίνωση της, απείλησε πως θα κινηθεί νομικά κατά της Αργεντίνικης Ομοσπονδίας σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί το ραντεβού, δίχως την άδεια της.

«Λαμβάνοντας υπόψιν τα ρεπορτάζ των διεθνών ΜΜΕ σχετικά με το πιθανό ενδιαφέρον της AFA για τον Χόρχε Σαμπαόλι, η Σεβίλλη ενημερώνει πως το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου του 2018. Ο Κλαούντιο Τάπα ενημέρωσε για την πρόθεση του να πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Αργεντινό προπονητή στην Ισπανία.

Γι' αυτό το λόγο, η Σεβίλλη απέστειλε έγγραφο στην Ομοσπονδία της Αργεντινής, μέσω του οποίου ενημερώνει πως σε περίπτωση που γίνει η συνάντηση, δίχως την άδειά της, τότε δεν θα διστάσει να κινηθεί νομικά
», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.