Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μεταλλικά θραύσματα μέσα στις βόμβες που στόχευσαν τη Ντόρτμουντ!

Μεταλλικά θραύσματα μέσα στις βόμβες που στόχευσαν τη Ντόρτμουντ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/4/2017 16:31
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο προσκήνιο για την επίθεση στο πούλμαν της Ντόρτμουντ, αφού όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, οι εκρηκτικοί μηχανισμοί περιείχαν μεταλλικά θραύσματα, τα οποία βρέθηκαν ακόμα και στις θέσεις του λεωφορείου.

Για τρομοκρατική επίθεση με πιθανότατα Ισλαμικό υπόβαθρο έκανε λόγο η Αστυνομία του Ντόρτμουντ, όσον αφορά την έκρηξη που σημειώθηκε κοντά στο πούλμαν των Βεστφαλών λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα με την Μονακό.

«Οι εκρηκτικοί μηχανισμοί περιείχαν μεταλλικά θραύσματα. Κάποια από αυτά παρέμειναν καρφωμένα στα προσκέφαλα των θέσεων του λεωφορείου. Μπορούμε να είμαστε ευτυχείς που δεν συνέβη τίποτα χειρότερο. Οι μηχανισμοί, μπορούσαν με την έκρηξή τους να εκσφενδονίσουν τις θραύσματα μέχρι και στα 100 μέτρα. Αντιμετωπίζουμε την επίθεση ως τρομοκρατικό χτύπημα. Είναι πιθανό να υπάρχει Ισλαμικό υπόβαθρο. Έχει συλληφθεί ένα άτομο, ενώ εξετάζονται άλλοι δύο ύποπτοι», ήταν οι επίσημες δηλώσεις της Αστυνομίας.

Η έκρηξη είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού αλλά και του Μαρκ Μπάρτρα, ο οποίος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη εγχείρηση στο χέρι και όπως ενημέρωσε η Ντόρτμουντ, θα παρακολουθήσει από την τηλεόραση τη σημερινή (12/4) αναμέτρηση στο Βεστφάλεν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.