Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Τριάρα στην Άρσεναλ η Κρίσταλ Πάλας

Πρέμιερ Λιγκ: Τριάρα στην Άρσεναλ η Κρίσταλ Πάλας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/4/2017 00:12
Η Κρίσταλ Πάλας κέρδισε με 3-0 την Άρσεναλ στο «Σέλχαστ Πάρκ» και άφησε την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ στο -7 από την τετράδα. Πρώτο γκολ με πέναλτι για Μιλιβόγιεβιτς.

Δυσκολεύει επικίνδυνα το έργο της Άρσεναλ για την πρώτη τετράδα και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «κανονιέρηδες» ήταν αποκαρδιωτικοί και ηττήθηκαν με 3-0 στην έδρα της φορμαρισμένης Κρίσταλ Πάλας, η οποία μετράει πέντε νίκες στα τελευταία έξι ματς.

Οι «αετοί» ήταν εξαιρετικοί και πήραν το προβάδισμα στο 17ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Τάουνσεντ. Η Άρσεναλ δεν μπορούσε σε κανένα σημείο να αντιδράσει και στο 63’ ο Καμπάιγ «έγραψε» το 2-0 με ωραίο σουτ εντός περιοχής.

Πέντε λεπτά μετά ο Τάουνσεντ κέρδισε πέναλτι και ο Μιλιβόγιεβιτς το μετουσίωσε σε γκολ, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού ήταν από τους κορυφαίους και στο 82’ αποθεώθηκε από τον κόσμο προτού δώσει τη θέση του στον Φλαμινί.

«Αρσέν Βενγκέρ» θέλουμε να φύγεις» φώναζαν οι οπαδοί της Άρσεναλ μετά το 3-0, εν αντιθέσει με τους φίλους της Κρίσταλ Πάλας, που απαντούσαν με «Βενγκέρ, θέλουμε να μείνεις». Με την ήττα, η Άρσεναλ έμεινε στην 6η θέση με -7 από την Μάντσεστερ Σίτι, που έχει ένα παιχνίδι περισσότερο. Στον αντίποδα, η Κρίσταλ Πάλας έφτασε τους 34 και βρέθηκε στο +6 απ’ τη ζώνη υποβιβασμού και την 18η Σουόνσι, που έχει και ένα παιχνίδι περισσότερο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.