Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Κλείδωσε» τα πλει-οφ ο Πανιώνιος

Σούπερ Λιγκ: «Κλείδωσε» τα πλει-οφ ο Πανιώνιος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/4/2017 23:20
Την είσοδό του στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος εξασφάλισε ο Πανιώνιος, μετά το 1-1 με τον Πλατανιά στη Νέα Σμύρνη. Με πέναλτι-φάντασμα το γκολ της ισοφάρισης από τον Μπεν, αν και νωρίτερα δεν καταλογίστηκε πέναλτι σε καθαρή ανατροπή του Τασουλή από τον Καρυπίδη.

Την παρουσία του στα πλει-οφ «κλείδωσε» ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τον Πλατανιά στη Νέα Σμύρνη και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Ξάνθης, εξασφάλισαν και μαθηματικά τη συμμετοχή στην πρώτη πεντάδα.

Το πρώτο ημίχρονο άνηκε στον Πλατανιά, ο οποίος μπλόκαρε τους γηπεδούχους και στο 10’ πήρε το προβάδισμα με τέρμα του Γιακουμάκη. Οι Κρητικοί κράτησαν εύκολα το υπέρ τους σκορ στο πρώτο μέρος, ωστόσο στην επανάληψη ο Πανιώνιος πήρε τον έλεγχο και πίεζε για το γκολ της ισοφάρισης.

Στο 60’ οι «κυανέρυθροι» διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε καθαρή ανατροπή του Τασουλή από τον Καρυπίδη, ωστόσο τέσσερα λεπτά μετά ο διαιτητής Σελίμος… διόρθωσε το λάθος του με νέο λάθος, δίνοντας πέναλτι υπέρ του Πανιωνίου για (ακούσιο) χέρι του Καρυπίδη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπεν που σκόραρε και έφερε το ματς στα ίσια. Το 1-1 ήταν το τελικό σκορ, καθώς δεν υπήρξε καμία αξιόλογη φάση μπροστά στις δύο εστίες, με τον Πανιώνιο να εξασφαλίζει τη συμμετοχή του στα πλει-οφ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.