Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Κιτρινόμαυρη» καταιγίδα στο ΟΑΚΑ

Σούπερ Λιγκ: «Κιτρινόμαυρη» καταιγίδα στο ΟΑΚΑ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/4/2017 20:52
Με τους Μπακασέτα και Πέκχαρτ να πετυχαίνουν από δύο γκολ, η καταιγιστική ΑΕΚ διέλυσε με 5-0 την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ και βρίσκεται «αγκαλιά» με τα πλει-οφ.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η ΑΕΚ το παιχνίδι με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ. Η «Ένωση» πήρε εμφατική νίκη με 5-0 και εξασφάλισε σε μεγάλο βαθμό την παρουσία της στα πλει-οφ.

Η ΑΕΚ πήρε τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά, απειλώντας για πρώτη φορά στο 2’ με σουτ του Γκάλο, το οποίο πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Η πίεση των «κιτρινόμαυρων» απέδωσε καρπούς στο 23’, όταν μετά από ωραία ενέργεια του Βάργκας, ο Βενεζουελάνος γύρισε στον Μπακασέτα και αυτός με σουτ στην κίνηση «έγραψε» το 1-0.

Ο Έλληνας άσος, που αφιέρωσε το γκολ στον μεγάλο άτυχο, Βασίλη Λαμπρόπουλο, είχε δύο καλές στιγμές με σουτ για ένα δεύτερο γκολ (24’, 29’), ενώ στο 31’ ο Κουτζαβασίλης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Γαλανόπουλου. Η ΑΕΚ πίεζε ασφυχτικά για δεύτερο γκολ και τελικά αυτό ήρθε στο 39’ χάρη σε καρφωτή κεφαλιά του Πέκχαρτ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Το 2-0 δεν ήταν όμως το σκορ ημιχρόνου, αφού στο 42’ ο Ντίντακ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ζορμπά, μπήκε στην μεγάλη περιοχή και με ωραίο σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0! Η υπεροχή της ΑΕΚ συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με τον Μπακασέτα να «γράφει» το 4-0 στο 54’ έπειτα από γύρισμα του Γιόχανσον στη μικρή περιοχή. Βέβαια ο άσος της ΑΕΚ ήταν εκτεθειμένος και το γκολ δεν θα έπρεπε να μετρήσει.

Η Κέρκυρα δεν μπορούσε σε κανένα σημείο να φανεί στο γήπεδο και στο 70’ ο Πέκχαρτ έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0 με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής. Η ΑΕΚ συνέχισε να πιέζει και για 6ο γκολ, έχοντας καλές στιγμές με Πέκχαρτ και Γιόχανσον για να διευρύνει κι άλλο το σκορ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.