Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Άνετο απόγευμα για Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Άνετο απόγευμα για Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/4/2017 18:23
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε με 3-0 από την έδρα της Σάντερλαντ και παρέμεινε στο κυνήγι της τετράδας, εν αντιθέσει με την αντίπαλο της, η οποία χρειάζεται κάτι παραπάνω από θαύμα για να γλιτώσει τον υποβιβασμό. Ιμπραΐμοβιτς (30’), Μχιταριάν (46’) και Ράσφορντ (89’) οι σκόρερ, αποβλήθηκε ο Λάρσον (43’).

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Στάδιο του Φωτός». Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν με 3-0 της ουραγού Σάντερλαντ και παρέμειναν σε απόσταση αναπνοής από την τετράδα (στο -6 από τη Λίβερπουλ με δύο ματς λιγότερα και στο -4 από τη Σίτι με ένα ματς λιγότερο). Αντίθετα, η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες μετράει μόλις μια νίκη στα τελευταία 14 παιχνίδια πρωταθλήματος, έχει να σκοράρει πάνω από 10 ώρες και πλέον βρίσκεται 10 βαθμούς κάτω από τις ασφαλείς θέσεις.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο είχε την υπεροχή και πήρε το προβάδισμα στο 30ο λεπτό με εκπληκτικό γυριστό σουτ του Ιμπραΐμοβιτς από το ύψος της περιοχής. Η Σάντερλαντ θα μπορούσε να απαντήσει στο 40’ με γυριστό του Ανιτσέμπε, ωστόσο ο Ρομέρο κράτησε το μηδέν και τα πάντα τελείωσαν τρία λεπτά αργότερα λόγω αυστηρής απευθείας κόκκινης του Λάρσον, ο οποίος αποβλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης (46’) ο Μχιταριάν «κλείδωσε» τη νίκη με ωραίο διαγώνιο σουτ, ενώ στο 89’ ο Ράσφορντ έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.