Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Σκότωσε» την Μπαρτσελόνα ο Μίτσελ!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Σκότωσε» την Μπαρτσελόνα ο Μίτσελ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/4/2017 23:42
Η Μάλαγα του Μίτσελ κέρδισε με 2-0 την Μπαρτσελόνα στην Ανδαλουσία και δεν επέτρεψε στους Καταλανούς να πιάσουν την Ρεάλ στην κορυφή. Σάντρο (32’) και Γιόνι (90’) τα γκολ, αποβλήθηκε ο Νεϊμάρ (65’).

Τέλος στο νικηφόρο σερί της Μπαρτσελόνα έβαλε η Μάλαγα. Οι Καταλανοί ηττήθηκαν με 2-0 στην Ανδαλουσία και έχασαν την ευκαιρία να πιάσουν την Ρεάλ στην κορυφή μετά το ισόπαλο 1-1 στο ντέρμπι της Μαδρίτης. Αυτή ήταν η 2η σερί νίκη για την ομάδα του Μίτσελ, με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού και παλαίμαχο αστέρα της Ρεάλ να κάνει σπουδαίο δώρο στην πρώην ομάδα του στη μάχη που δίνει για τον τίτλο.

Η Μπαρτσελόνα, που έπαιζε χωρίς τους τιμωρημένους Ίβαν Ράκιτιτς και Ζεράρ Πικέ, είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 16ο λεπτό, με τον Καμενί να σταματά σε τετ-α-τετ τον Σουάρες. Στο 22’ ο Μέσι έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι με απευθείας φάουλ, ενώ οχτώ λεπτά μετά ο Αργεντινός έδωσε πάρε-βάλε στον Γκόμες , όμως ο Πορτογάλος καθυστέρησε και κόπηκε από τον Ροσάλες.

Η Μάλαγα γλίτωσε το γκολ και στο 32’ «χτύπησε» στην κόντρα, ανοίγοντας το σκορ με τον πρώην Καταλανό, Σάντρο Ραμίρεθ. Οι Ανδαλουσιανοί πήγαν στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ, αφού μετά το γκολ δεν συνάντησαν ιδιαίτερο πρόβλημα από τους φιλοξενούμενους.

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Σκότωσε» την Μπαρτσελόνα ο Μίτσελ!
Με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Λουίς Ενρίκε έριξε στο ματς τους Ινιέστα και Σέρτζι Ρομπέρτο αντί των Σουάρεθ και Ματιέ, όμως η πρώτη μεγάλη φάση άνηκε στην Μάλαγα. Στο 57’, η ομάδα του Μίτσελ βγήκε στην αντεπίθεση, όμως ο Ανιόρ αστόχησε από θέση βολής, στέλνοντας τη μπάλα πάνω στον Τερ Στέγκεν.

Τρία λεπτά μετά, η Μπαρτσελόνα είχε δοκάρι με σουτ του Νεϊμάρ, ενώ στο 64’ ο Σουάρες βγήκε απέναντι από τον Καμενί, αλλά αντί να πλασάρει, προτίμησε να δώσει στον Βραζιλιάνο, χωρίς αποτέλεσμα.

Μάλιστα, ένα λεπτό αργότερα (65’), ο Νεϊμάρ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη για αχρείαστο μαρκάρισμα στον Γιορέντε (σ.σ. για ανόητο λόγο είδε και την πρώτη κίτρινη, αφού στήθηκε μπροστά σε εκτέλεση φάουλ των αντιπάλων και έκανε ότι έδενε τα κορδόνια του) και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Το ματς είχε στραβώσει για τα καλά για την Μπαρτσελόνα, η οποία πάντως στάθηκε τυχερή στο 71’, αφού ο βοηθός ακύρωσε καθαρό γκολ του Πενιαράντα για οφσάιντ. Επτά λεπτά μετά την συγκεκριμένα φάση, ήρθε το λάθος του διαιτητή κατά της Μπαρτσελόνα, καθώς ο Τσάρλες ανέτρεψε καθαρά τον Σέρτζι Ρομπέρτο μέσα στην περιοχή όμως ο ρέφερι έδωσε φάουλ εκτός αυτής.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» την ισοφάριση στο 89’, με τον Καμενί να σταματά σε τετ-α-τετ τον Ρομπέρτο, κρατώντας το μηδέν. Δευτερόλεπτα μετά, η Μάλαγα βγήκε με τρεις στην αντεπίθεση και τελείωσε το ματς, με τον Τζόνι Ροντρίγκες να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Η βαθμολογία:


1. Ρεάλ 72*
2. Μπαρτσελόνα 69
3. Ατλέτικο 62
4. Σεβίλλη 61

*ματς λιγότερο


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.