Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: 6x6 με τεσσάρα η Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ: 6x6 με τεσσάρα η Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/4/2017 16:53
Με πρωταγωνιστή τον Σον (2 γκολ, 2 δοκάρια), η Τότεναμ διέλυσε με 4-0 την Γουότφορντ, έφτασε τις 6 σερί νίκες και μείωσε προσωρινά στο -4 τη διαφορά από την πρωτοπόρο Τσέλσι. Εκπληκτικό γκολ από Άλι, επέστρεψε ο Κέιν.

Με τρία γκολ σε εννέα λεπτά, η Τότεναμ ισοπέδωσε με 4-0 την Γουότφορντ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και ενέτεινε περισσότερο την πίεση στην Τσέλσι (δοκιμάζεται στην έδρα της Μπόρνμουθ), μειώνοντας τη μεταξύ τους διαφορά στους 4 βαθμούς.

Οι «πετεινοί» ξεκίνησαν ορεξάτα, έχοντας δοκάρι στο 7ο λεπτό με διαγώνιο σουτ του Σον, ενώ δύο λεπτά μετά ο Γκόμες έδιωξε σωτήρια το σουτ του Γιάνσεν. Η απάντηση της Γουότφορντ ήρθε στο 11’ με κοντινό σουτ του Κάθκαρτ, το οποίο πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 19’ η Τότεναμ είχε δεύτερο δοκάρι με κοντινή προσπάθεια του Γιάνσεν.

Η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς στο 33’, με τον Άλι να πετυχαίνει ένα εκπληκτικό γκολ με φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή. Έξι λεπτά μετά, ο Ντάιερ «έγραψε» το 2-0 με εξαιρετικό τελείωμα από το ημικύκλιο, ενώ στο 44’ ο Σον «καθάρισε» την υπόθεση νίκη με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

Ο Νοτιοκορεάτης, με κοντινό πλασέ, πέτυχε δεύτερο προσωπικό τέρμα στο ξεκίνημα της επανάληψης (55’), ενώ στο 61’ ο Ποκετίνο έριξε στο ματς τον Χάρι Κέιν, ο οποίος επέστρεψε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο στις 12 Μαρτίου.

Η Τότεναμ κατέβασε ταχύτητα, ωστόσο είχε ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Στο 81’ ο Κέιν έδωσε έτοιμο γκολ στον Σον, όμως αυτός αστόχησε απέναντι από τον Γκόμες, ενώ στο 84’ ο Νοτιοκορεάτης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, χάνοντας άλλη μια ευκαιρία για χατ-τρικ. Το 4-0 έμεινε τελικά ως το φινάλε, αφού στις καθυστερήσεις ο Κέιν έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, το 4ο για την Τότεναμ στο ματς!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.