Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Σοκ στο 87’ για Λίβερπουλ, «ζωντανή» για σεντόνι η Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Σοκ στο 87’ για Λίβερπουλ, «ζωντανή» για σεντόνι η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/4/2017 01:42
Για ακόμα μια φορά η Λίβερπουλ την πάτησε από ομάδα από το κάτω μισό της βαθμολογίας, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Μπόρνμουθ στο «Άνφιλντ» χάρη σε γκολ του Κίνγκ στο 87’. Ζωντανή για τετράδα η Άρσεναλ, 3-0 τη Γουέστ Χαμ.

Μετά την ήττα με 4-3 στο Μπόρνμουθ, η Λίβερπουλ την πάτησε ξανά από τα «κεράσια», καθώς η ομάδα του Έντι Χόου έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από το «Άνφιλντ» και διατηρήθηκε μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Όλα ξεκίνησαν στραβά για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αφού μόλις στο 7’ ο Βαϊνάλντουμ έκανε λάθος γύρισμα και επέτρεψε στον Αφόμπε να βάλει μπροστά στο σκορ την Μπόρνμουθ. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για να φέρει το σκορ στα ίσια και στο 40’ έφτασαν στο 1-1 χάρη σε άψογο τελείωμα του Κουτίνιο. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 59’ με κεφαλιά του Οριγκί, έπειτα από εξαιρετική ενέργεια και ασίστ του Βαινάλντουμ.

Αμέσως ο Κλοπ έβγαλε τον Κουτίνιο για να ρίξει στο ματς αμυντικό (Μάτιπ), όμως τρία λεπτά πριν το φινάλε η Μπόρνμουθ ισοφάρισε σε 2-2 με τον Κινγκ, έπειτα από φάση διαρκείας. Η Λίβερπουλ είχε δύο σημαντικές στιγμές για να πάρει τη νίκη στο φινάλε, όμως το τελικό 2-2 την άφησε στην 3η θέση και στο +2 από την Μάντσεστερ Σίτι, που έχει παιχνίδι λιγότερο.

Ζωντανή για σεντόνι η Άρσεναλ


Πρέμιερ Λιγκ: Σοκ στο 87’ για Λίβερπουλ, «ζωντανή» για σεντόνι η Άρσεναλ
Στην 5η θέση βρίσκεται η Άρσεναλ, η οποία κέρδισε με 3-0 την Γουέστ Χαμ και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα μετά από σχεδόν δύο μήνες (11 Φεβρουαρίου)!

Και τα τρία γκολ των «κανονιέρηδων» ήρθαν στην επανάληψη, με τον Οζίλ να «γράφει» το 1-0 στο 58’ και τον ίδιο να δίνει την ασίστ στο γκολ του Γουέλμπεκ δέκα λεπτά αργότερα. Στο 83ο λεπτό ο Ζιρού διαμόρφωσε το 3-0, σκορ που επέτρεψε την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ να πιάσει στην 5η θέση την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 54 βαθμούς.

Μετά από τα αποτελέσματα της αγωνιστικής, η Άρσεναλ βρίσκεται στο -4 από την 4η Μάντσεστερ Σίτι, που έχει ένα παιχνίδι περισσότερο, καθώς και στο -6 από την 3η Λίβερπουλ, που έχει δύο παιχνίδια περισσότερα από τους «κανονιέρηδες».




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.