Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Πήρε το ντέρμπι η Τσέλσι, μεγάλη ανατροπή για Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ: Πήρε το ντέρμπι η Τσέλσι, μεγάλη ανατροπή για Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/4/2017 00:01
Με δύο γκολ του Αζάρ, η Τσέλσι κέρδισε με 2-1 την Μάντσεστερ Σίτι στο Λονδίνο και διατήρησε το +7 από την 2η Τότεναμ, η οποία κέρδισε με ανατροπή (3-1) την Σουόνσι στο «Λίμπερτι» χάρη σε γκολ στο 88’ και το 90+1’!

Σημαντικό βήμα στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου έκανε η Τσέλσι. Λίγες μέρες μετά την ήττα-σοκ από την Κρίσταλ Πάλας, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε κέρδισε με 2-1 την Μάντσεστερ Σίτι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και την έβγαλε οριστικά από το κυνήγι του τίτλου. Οι «μπλε» ξέφυγαν με +14 από την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, ενώ διατήρησαν το +7 από την 2η Τότεναμ, που αποτελεί πλέον τη μοναδική αντίπαλο της Τσέλσι για τον τίτλο.

Οι Λονδρέζοι ξεκίνησαν ιδανικά το ματς, παίρνοντας προβάδισμα στο 10ο λεπτό του παιχνιδιού με σουτ του Αζάρ μέσα από την περιοχή. Η απάντηση της Σίτι ήρθε στο 26’, με τον Κουρτουά να στέλνει τη μπάλα πάνω στον Σίλβα, εκείνος δεν κατάφερε να νικήσει τον Βέλγο πορτιέρο, ωστόσο ο Αγκουέρο πήρε το ριμπάουντ και «έγραψε» το 1-1.

Δύο λεπτά μετά, η Σίτι «άγγιξε» την ανατροπή, με τον Κουρτουά να νικά σε τετ-α-τετ τον Σανέ, κρατώντας το 1-1. Η Τσέλσι δεν την έπαθε όπως στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας και στο 34’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Πέδρο από τον Φερναντίνιο. Ο Αζάρ δεν κατάφερε να νικήσει τον Καμπαγιέρο, όμως πήρε το ριμπάουντ και από κοντά «έγραψε» το 2-1, ξαναβάζοντας μπροστά στο σκορ την Τσέλσι.

Στην επανάληψη η Σίτι πίεσε για να επιστρέψει στο ματς, ωστόσο η μεγαλύτερη ευκαιρία άνηκε στην Τσέλσι, με τον Αζάρ (75’) να αστοχεί με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 90’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν διπλή μεγάλη ευκαιρία για να φέρουν το σκορ στα ίσια, με τον Κουρτουά να αποκρούει με το πόδι το πλασέ του Αγκουέρο και τον Στόουνς να αστοχεί με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή. Το 2-1 έμεινε ως το φινάλε και η Τσέλσι πήρε μεγάλη νίκη στη μάχη για τον τίτλο.

Ζωντανή για τον τίτλο η Τότεναμ, νίκη σωτηρίας για Χαλ


Πρέμιερ Λιγκ: Πήρε το ντέρμπι η Τσέλσι, μεγάλη ανατροπή για Τότεναμ
Η Τότεναμ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στην Σουόνσι, αλλά με τρία γκολ στο φινάλε πήρε τη νίκη με 3-1 στο «Λίμπερτι» και διατηρήθηκε στο -7 από την Τσέλσι.

Οι «κύκνοι», που παλεύουν για τη σωτήρια, προηγήθηκαν στο 11ο λεπτό με κοντινό σουτ του Ράουτλετζ, ωστόσο η Τότεναμ, με ένα ξέσπασμα στο φινάλε, έκανε την μεγάλη ανατροπή. Στο 88’ ο Άλι ισοφάρισε σε 1-1 και στο 90+1’ ο Σον ολοκλήρωσε την ανατροπή. Τη χαριστική βολή έριξε ο Άλι στο 90+4’ διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 για τους «πετεινούς».

Την ήττα της Σουόνσι εκμεταλλεύτηκε η Χαλ. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα κέρδισε με 4-2 την Μίντλεσμπρο και ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στον αντίποδα, η «Μπόρο» παρέμεινε στην προτελευταία θέση και το έργο της για τη σωτηρία είναι ιδιαίτερα δύσκολο.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.