Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Μια νίκη μακριά από τον τίτλο ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: Μια νίκη μακριά από τον τίτλο ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/4/2017 21:47
Ο Ολυμπιακός πέρασε με 2-0 από την Κέρκυρα και βρίσκεται μια νίκη μακριά από το πρωτάθλημα. Φορτούνης (20’) και Μαρίν (77’) οι σκόρερ για τους Πειραιώτες.

Την πρώτη από τις δύο νίκες που χρειάζεται έως το τέλος του πρωταθλήματος για να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο πήρε στην Κέρκυρα ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με 2-0 τους Φαίακες και πλέον μετρούν αντίστροφα για το 7ο σερί πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Τάκη Λεμονή πήρε από το ξεκίνημα τον έλεγχο του παιχνιδιού κα κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη της μεγάλη ευκαιρία. Στο 20’, μετά από βαθιά μπαλιά του Ντα Κόστα, ο Σεμπά έδωσε στον Φορτούνη και αυτός με ωραίο τελείωμα «έγραψε» το 1-0.

Η Κέρκυρα δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να απαντήσει και ο Ολυμπιακός είχε σημαντικές φάσεις για να «κλειδώσει» το ματς από το πρώτο μέρος. Στο 28’ ο Φορτούνης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 37’ ο Κουτζαβασίλης νίκησε σε τετ-α-τετ τον Μαρίν. Έξι λεπτά μετά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων δήλωσε ξανά «παρών», αποκρούοντας την κεφαλιά του Καρντόσο από τη μικρή περιοχή.

Ο Κουτζαβασίλης συνέχισε τις αποκρούσεις και στο δεύτερο μέρος, διώχνοντας σε κόρνερ τα μακρινά σουτ των Σεμπά (56’) και Καρντόσο (57’). Ο ρυθμός έπεσε αισθητά στη συνέχεια, με την Κέρκυρα να απειλεί για πρώτη φορά στο 67’ με σουτ του Τουράμ, το οποίο πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Καπίνο.

Η απάντηση του Ολυμπιακού ήρθε στο 69’ με καλό σουτ του Φορτούνη και τελικά το 2-0 ήρθε στο 77’. Ο νεοεισελθόντας Ανσαριφάρντ έβγαλε κάθετη πάσα στον Μαρίν και ο Γερμανός με ωραίο τελείωμα «έγραψε» το 2-0. Από το ριπλέι πάντως φάνηκε ότι ο σκόρερ ήταν ελάχιστα εκτεθειμένος όταν δέχτηκε τη πάσα.

Τρία λεπτά μετά το γκολ, η Κέρκυρα έφτασε πολύ κοντά στο να επιστρέψει στο ματς, με τον Ρομαό να διώχνει στη γραμμή την κεφαλιά του Νίκιτς. Ένα λεπτό πριν τα 90’, ο Κουτζαβασίλης έδιωξε με το ένα χέρι τη λόμπα του Φορτούνη και τελικά το 2-0 έμεινε ως το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.