Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Βαθμό στο 90+4’ η Γιουνάιτεντ, 5η σερί νίκη η Λέστερ

Πρέμιερ Λιγκ: Βαθμό στο 90+4’ η Γιουνάιτεντ, 5η σερί νίκη η Λέστερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/4/2017 00:32
Με πέναλτι του Ιμπραΐμοβιτς στο 90+4’ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ισοφάρισε σε 1-1 την Έβερτον στο «Όλντ Τράφορντ» ωστόσο έχασε νέο έδαφος στη μάχη για την τετράδα. Έκτη σερί νίκη για Λέστερ, 2-0 την ουραγό Σάντερλαντ.

Ο Λουκ Σο δέχτηκε σκληρή κριτική από τον Ζοζέ Μουρίνιο, ωστόσο από δικό του κερδισμένο πέναλτι στο 90+4’, η Μάντσεστερ Γιουναιτεντ ισοφάρισε σε 1-1 την Έβερτον στο «Όλντ Τράφορντ» και γλίτωσε τα χειρότερα. Αυτή ήταν η 9η εντός έδρας ισοπαλία για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, που βρέθηκε στο -4 από την 4η Μάντσεστερ Σίτι, ενώ η 6η Άρσεναλ βρίσκεται πλέον στο -3 από τους «κόκκινους διαβόλους» με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Τα «ζαχαρωτά» προηγήθηκαν στο 22ο λεπτό με γυριστό πλασέ του Γιαγκέλκα, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ μετά από 703 ημέρες. Η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να απαντήσει, είχε δοκάρι με τον Ερέρα (30’), ενώ ο Ρόμπλες έδιωξε εντυπωσιακά το φάουλ του Μπλιντ (30’) και το σουτ του Ερέρα (39’).

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Μουρίνιο πέρασε στο ματς τον Πογκμπά και ο Γάλλος είχε δοκάρι στο 55ο λεπτό. Στο 71’ έγινε η φάση που σημάδεψε το ματς, με τον Ζλάταν να σκοράρει με κεφαλιά, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα για οφσάιντ. Η λύση ήρθε στις καθυστερήσεις από τον… ξεχασμένο Σο (ήταν αρχικά εκτός αποστολής) καθώς από δικό του σουτ, η μπάλα κόντραρε στο χέρι του Γουίλιαμς (σ.σ αποβλήθηκε), δίνοντας την ευκαιρία στον Ζλάταν να ισοφαρίσει σε 1-1 από την άσπρη βούλα του πέναλτι.

Στα άλλα παιχνίδια της Τρίτης (4/4), η Λέστερ κέρδισε με 2-0 την ουραγό Σάντερλαντ και έκανε το «5 στα 5» με τον Κρέγκ Σέξπιρ στον πάγκο της (6x6 μαζί με τη Σεβίλλη). Σλιμανί (69’) και Βάρντι (78’) ήταν οι σκόρερ για τις «αλεπούδες», που σκαρφάλωσαν στην 10η θέση και στο +9 από τις επικίνδυνες θέσεις. Αντίθετα η Σάντερλαντ παρέμεινε στην τελευταία θέση με -8 από τη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον το έργο της για τη σωτηρία είναι αρκετά δύσκολο. Από την άλλη, η Μπέρνλι κέρδισε με 1-0 την Στόουκ, ενώ η Γουότφορντ νίκησε με 2-0 την Γουέστ Μπρομ και ανέβηκε στην 9η θέση.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.