Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τεσσάρα και χωρίς Μέσι η Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τεσσάρα και χωρίς Μέσι η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/4/2017 23:41
Παρά την απουσία του τιμωρημένου Μέσι, η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 4-1 τη Γρανάδα στην Ανδαλουσία και μείωσε ξανά στο -2 τη διαφορά από την πρωτοπόρο Ρεάλ. Σουάρες (44’), Αλκάθερ (64’), Ράκιτιτς (83’) και Νεϊμάρ (90+1’) τα γκολ των Καταλανών.

Στο κυνήγι της Ρεάλ παραμένει η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί διέλυσαν με 4-1 τη Γρανάδα στην Ανδαλουσία και διατηρήθηκαν στο -2 από την κορυφή, έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο από τη «βασίλισσα».

Ο Λουίς Ενρίκε δεν μπορούσε να υπολογίζει στους Μέσι (τιμωρημένος) και Πικέ (τραυματίας), ενώ ξεκίνημα του παιχνιδιού (16’) έχασε με μυϊκό πρόβλημα τον Ραφίνια ο οποίος έδωσε τη θέση του στον Αλκάθερ. Η πρώτη αξιόλογη φάση της Μπαρτσελόνα ήρθε στο 18’, με τον Νεϊμάρ να αστοχεί από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 24’ ο Βραζιλιάνος «έστρωσε» στον Σουάρες, όμως αυτός έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Η Μπαρτσελόνα ανέβασε την πίεση της και στο 28’ είχε τεράστια ευκαιρία για το 1-0, με τον Οτσόα να νικά σε διπλό τετ-α-τετ τον Σουάρες. Στο 33’ ο Μεξικανός γκολκίπερ νίκησε ξανά τον Ουρουγουανό, όμως στο 44’ ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα πήρε το… αίμα του πίσω, «κρεμώντας» τον πορτιέρο της Μάλαγα έπειτα από βαθιά μπαλιά του Άλμπα.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Αλκαράθ έριξε στο ματς τον Μπογκά και ο Γάλλος άσος ισοφάρισε άμεσα (50’) σε 1-1, νικώντας σε τετ-α-τετ τον Τερ Στέγκεν. Η Μπαρτσελόνα δεν πτοήθηκε και στο 64’ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με εύστοχο πλασέ του Αλκάθερ, ύστερα από μπαλιά του Σουάρες. Τα πάντα τελείωσαν στο 82’, αφού ο Άγκμπο είδε δύο κίτρινες σε τρία λεπτά και άφησε τη Γρανάδα με παίκτη λιγότερο.

Οι Καταλανοί εκμεταλλεύτηκαν άμεσα το αριθμητικό πλεονέκτημα, αφού στο 83’ ο Ράκιτιτς επιχείρησε σουτ, με τη μπάλα να κοντράρει στον Σονιέ και να καταλήγει στα δίχτυα για το 3-1. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 90+1’ ο Νεϊμάρ φτάνοντας τα 100 γκολ με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα, ενώ ο ίδιος είχε δοκάρι δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του παιχνιδιού για ένα 5ο γκολ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.