Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Επαγγελματική νίκη για ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Επαγγελματική νίκη για ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/4/2017 19:20
Ο ΠΑΟΚ δεν έκλεψε τις εντυπώσεις απέναντι στην ΑΕΛ αλλά με ένα γκολ στο φινάλε κάθε ημιχρόνου (37’ Κάνιας, 87’ Κίτσιου) πήρε τη νίκη με 2-0 στην Τούμπα και μείωσε ξανά στο -2 τη διαφορά από τον 2ο Πανιώνιο.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έμοιαζαν να κάνουν αγγαρεία, κυρίως με την εμφάνιση του δεύτερου μέρους, απέναντι στην ΑΕΛ, ωστόσο ο «δικέφαλος του Βορρά» πήρε τη νίκη με 2-0 στην Τούμπα και μείωσε ξανά στο -2 τη διαφορά από τον Πανιώνιο.

Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς είχε την απόλυτη υπεροχή από το ξεκίνημα του αγώνα, έπαιζε μονότερμα την ΑΕΛ, με την κατοχή της μπάλας να φτάνει και στο 84%, ωστόσο οι γηπεδούχοι δυσκολεύονταν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Ξενοδόχοφ.

Η πρώτη καλή στιγμή των γηπεδούχων ήρθε στο 26’ με σουτ του Ενρίκε μέσα στη μεγάλη περιοχή, το οποίο πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι. Τη λύση για τον ΠΑΟΚ έδωσε στο 37’ ο Κάνιας, «γράφοντας» το 1-0 με τρομερό σουτ εκτός περιοχής. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Λέο Μάτος να αγγίζει το 2-0, σημαδεύοντας το δοκάρι του Ξεονοδόχοφ.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ έριξε σημαντικά την απόδοση του, επιτρέποντας στην ΑΕΛ να κερδίσει περισσότερα μέτρα και να ψάξει την ισοφάριση. Οι «βυσσινί» έφτασαν κοντά στο 1-1 στο 52’ με κεφαλιά του Φατιόν, ενώ στο 76’ το διαγώνιο σουτ του Ντέλετιτς εντός μεγάλης περιοχής έφυγε λίγο άουτ. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε καμία φάσης της προκοπής στο δεύτερο μέρος, ωστόσο στο 87’ ο Κάτσε έβγαλε τον Κίτσιου απέναντι από τον Ξενοδόχοφ και αυτός με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.