Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Σβάρτσερ η Τσέλσι

Ανακοίνωσε Σβάρτσερ η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/7/2013 23:29
Την απόκτηση του Μαρκ Σβάρτσερ για έναν χρόνο ανακοίνωσε η Τσέλσι, με τον έμπειρο γκολκίπερ να προορίζεται για το «στήριγμα» του Πετρ Τσεχ.

Μετά τις αποχωρήσεις των Τέρνμπουλ κα Ιλάριο, αλλά και την αναέωση του δανεισμού του Κουρτουά στην Ατλέτικο, οι «μπλε» του Λονδίνου αναζητούσαν έναν τερματοφύλακα για να πλαισιώνει τον Πετρ Τσεχ.

Έτσι μετά την διπλή αποτυχημένη προσπάθεια για την απόκτηση τουΤζον Ράντι από την Νόριτς, τελικώς οι Λονδρέζοι στράφηκαν στην περίπτωση του Μαρκ Σβάρτσερ, ο οποίος… χωρίς να το σκεφτεί καθόλου υπέγραψε για τον επόμενο χρόνο.

Ο 40χρονος πορτιέρο έμεινε ελεύθερος από τη Φούλαμ στην οποία αγωνίζονταν βασικός από το 2008 και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, όντας ένας από τους πιο έμπειρους τερματοφύλακες της Πρέμιερ Λιγκ.

«Βρίσκομαι σε μια σπουδαία ομάδα. Είναι μια από τις μεγαλύτερες και σπουδαιότερες στον κόσμο. Είναι πραγματικά τιμή μου που ανήκω πλέον στην Τσέλσι. Δεν χρειάστηκε και πολλή σκέψη για να συμφωνήσω» ήταν τα λόγια του Αυστραλού διεθνή τερματοφύλακα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.