Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βενγκέρ: «Δεν υπάρχει άλλη ομάδα στο Λονδίνο εκτός της Άρσεναλ»

Βενγκέρ: «Δεν υπάρχει άλλη ομάδα στο Λονδίνο εκτός της Άρσεναλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/3/2017 00:51
Σίγουρος πως οι Αλέξις Σάντσες και Μεσούτ Οζίλ θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα της Άρσεναλ εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος δήλωσε πως στο Λονδίνο υπάρχει μόνο μία ομάδα, αναφερόμενος στο ενδιαφέρον της Τσέλσι για τον Χιλιανό επιθετικό!

Με συνέντευξη του την Τετάρτη (29/3), ο Αλέξις Σάντσες εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί σε ομάδα του Λονδίνου που να έχει νοοτροπία νικητή, βάζοντας… φωτιά στα σενάρια που τον θέλουν να συνεχίζει στην Τσέλσι.

Ο Αρσέν Βενγκέρ κλήθηκε να σχολιάσει τα λόγια του Χιλιανού άσου και εμφανίστηκε αιχμηρός, κάνοντας λόγο πως στο Λονδίνο υπάρχει μόνο μια ομάδα: «Υπάρχει μόνο μια ομάδα στο Λονδίνο, οπότε νομίζω πως είναι χαρούμενος εδώ...», δήλωσε σχετικά και πρόσθεσε:

«Υπήρξαν εποχές που ήμασταν αναγκασμένοι να προχωράμε στην πώληση των καλύτερων παικτών μας. Όμως πλέον δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Προσωπικά πιστεύω πως και οι δύο (σ.σ. Σάντσες και Οζίλ) επιθυμούν να μείνουν στην Άρσεναλ και ελπίζω πως η ομάδα θα καταφέρει τελικά να φτάσει σε συμφωνία μαζί τους».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.