Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φούντωσε τα σενάρια για Τσέλσι ο Σάντσες

Φούντωσε τα σενάρια για Τσέλσι ο Σάντσες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/3/2017 23:30
Να παραμείνει στην Άρσεναλ μόνο αν αποκτήσει νοοτροπία νικητή δήλωσε ο Αλέξις Σάντσες, βάζοντας παράλληλα φωτιά στα σενάρια που τον θέλουν να συνεχίζει την καριέρα του στην Τσέλσι.

Το συμβόλαιο του Αλέξις Σάντσες με την Άρσεναλ λήγει το καλοκαίρι του 2018, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν έχουν καταφέρει να έρθουν σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασία τους.

Ο Χιλιανός άσος, σε συνέντευξη του στη «El Grafico», δήλωσε πως θέλει να παραμείνει στο Λονδίνο ωστόσο πρόσθεσε πως θέλει να αγωνίζεται σε ομάδα με φιλοσοφία νικητή:

«Είμαι χαρούμενος στο Λονδίνο και ελπίζω να εξαντλήσω το συμβόλαιο μου με την Άρσεναλ. Θέλω να μείνω στην πόλη, αλλά σε ομάδα που να κερδίζει, που να έχει νοοτροπία νικητή. Είμαι 28 ετών και έχω πολύ δρόμο μπροστά μου» δήλωσε ο Σάντσες, βάζοντας φωτιά στα σενάρια που τον θέλουν να συνεχίζει στην Τσέλσι.

Σημερινά (29/3) δημοσιεύματα στην Αγγλία αποκαλύπτουν ότι ο Αντόνιο Κόντε έχει στην κορυφή της λίστας του τον Χιλιανό άσο, ενώ η "Evening Standard" υποστηρίζει ότι η Άρσεναλ αναμένεται να ζητήσει το ποσό των 50 εκατ. λιρών εάν δεν καταφέρει να έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη για νέο συμβόλαιο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.