Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κέρδισε και ελπίζει για πρόκριση η Εθνική Νέων

Κέρδισε και ελπίζει για πρόκριση η Εθνική Νέων

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/3/2017 21:17
Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Εθνική Νέων επικράτησε με 4-1 της Φινλανδίας και απέκτησε ελπίδες για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro U19.

Στο κόλπο της πρόκριση στα τελικά του Euro U19 παρέμεινε η Εθνική Νέων. Με την ήττα από την Ουκρανία (2-0), η «γαλανόλευκη» κέρδισε με 4-1 τη Φινλανδία και έμεινε ζωντανή για το εισιτήριο που οδηγεί στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Νέων.

Οι Φινλανδοί προηγήθηκαν στο 18’ με εύστοχο πέναλτι του Ερεμένκο, όμως στην επανάληψη η ομάδα του Γιάννη Γκούμα πέτυχε τέσσερα γκολ με τους Καμπέτση (49’, 90+2’), Παυλίδη (62’) και Βρουσάι (88’) και πήρε την πολύτιμη νίκη, που την κρατάει στο κόλπο.

Στο άλλο παιχνίδι η οικοδέσποινα Ολλανδία κέρδισε με 2-0 την Ουκρανία και πλέον την τελευταία αγωνιστική, η Εθνική Νέων χρειάζεται νίκη επί των Ολλανδών (28/3, 17:00) αλλά και μη νίκη της Ουκρανίας με την αδιάφορη Φινλανδία, ώστε να πάρει την πρόκριση.

Ωστόσο, αν η ομάδα του Γιάννη Γκούμα κερδίσει την Ολλανδία, αλλά την ίδια ώρα κερδίσει και η Ουκρανία, τότε θα υπάρξει το σενάριο τριπλής ισοβαθμίας. Εκεί μετράει η διαφορά τερμάτων των τριών ομάδων στα μεταξύ τους ματς. Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι στο -2, η Ολλανδία στο +2 και η Ουκρανία στο 0. Αυτό σημαίνει ότι η Εθνική θα περάσει στην τριπλή ισοβαθμία εάν κερδίσει τους Ολλανδούς με 3-0.

Αν η Ελλάδα επικρατήσει 2-0 της Ολλανδίας, οι τρεις διεκδικητές θα είναι στο 0 και τότε θα μετρήσουν τα συνολικά γκολ των τριών ομάδων. Σ’ αυτό το σενάριο θα πρέπει η Ουκρανία να μην κερδίσει με 3 γκολ διαφορά και πάνω την Φινλανδία.

Ελλάδα: Σιαμπάνης, Ευαγγέλου, Λάμπρου, Λημνιός, Μπουζούκης (46’ Καμπέτσης), Βρουσάι, Ρέτσος, Νάτσος, Μιλόγεβιτς (33’ Μίγγος), Παυλίδης (78’ Μπαστιάνος), Φουάσης.

Φινλανδία: Κέτο, Άπο Μαένπα, Χάλμε, Πικαράινεν, Βερμάνεν, Λαπαλάινεν (83’ Κάλμαν), Ερεμένκο, Ατακάι (46’ Σοϊσάλο), Μίλο Μαένπα, Μοχάμεντ, Γλατιούπα (75’ Σαντάτ).

Η βαθμολογία:


1. Ολλανδία 6 (3-0)
---------------------------------------
2. Ουκρανία 3 (2-2)
3. Ελλάδα 3 (4-3)
4. Φινλανδία 0 (1-5)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.