Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μιλάει με Γκάρντ ο Ολυμπιακός

Μιλάει με Γκάρντ ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/3/2017 14:36
Ο Γάλλος τεχνικός Ρεμί Γκάρντ βρίσκεται σε επαφές με τον Ολυμπιακό και αυτή τη στιγμή φέρεται να αποτελεί τον βασικό υποψήφιο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «ερυθρόλευκων». Σε ανοιχτή γραμμή και με τον Μοντανιέ.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού «τρέχουν» το θέμα προπονητή μετά την απομάκρυνση του Πάουλο Μπέντο και δεν αποκλείεται να υπάρχουν ραγδαίες εξελίξεις μέσα στις επόμενες ημέρες ή και ώρες. Άλλωστε, η απόφαση για προπονητή πριν το καλοκαίρι φαίνεται ότι είναι ειλημμένη στο Λιμάνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία, ο Ρεμί Γκαρντ φαντάζει ως βασικός υποψήφιος αυτή τη στιγμή για να αναλάβει τον πάγκο των «ερυθρόλευκων». Μάλιστα φέρεται ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις, ενώ υπάρχουν σενάρια (σ.σ. δεν επιβεβαιώνονται από τον Ολυμπιακό) που θέλουν τον Γάλλο προπονητή να βρίσκεται από χθες (20/3) το βράδυ στην Αθήνα για να συζητήσει όλες τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους.

Ο 50χρονος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ως πρώτος τεχνικός το 2011 αναλαμβάνοντας τη Λιόν. Με τους «λιονέ» κατέκτησε ένα Κύπελλο Γαλλίας και ένα Σούπερ Καπ, ενώ ανέδειξε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Από τη γαλλική ομάδα σταμάτησε το καλοκαίρι του 2014 επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους και τον Νοέμβριο του 2015 επέλεξε να συνεχίσει στην ουραγό Άστον Βίλα, από την οποία αποχώρησε τον Μάρτιο χωρίς να καταφέρει να την απομακρύνει από τις τελευταίες θέσεις.

Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή και με τον πρώην τεχνικό της Νότιγχαμ, Φιλίπ Μοντανιέ, ενώ έχουν προκύψει και άλλες περιπτώσεις τεχνικών όπως των Καράνκα και Γιοβάνοβιτς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.