Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Έσπασε» την κατάρα με Μάνταλο η ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ: «Έσπασε» την κατάρα με Μάνταλο η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/3/2017 21:59
Με γκολ του Μάνταλου (57’) η ΑΕΚ πέρασε με 1-0 από την έδρα του Ατρόμητου και ανέβηκε στην 3η θέση. Μάνταρα τα έκαναν οι βοηθοί του Θάνου ακυρώνοντας ως οφσάιντ καθαρά γκολ των Λημνιού κι Αραούχο!

Την πρώτη της εκτός έδρας νίκη μετά τις 17 Οκτωβρίου πήρε στο Περιστέρι η ΑΕΚ. Η «Ένωση» κέρδισε με 1-0 τον Ατρόμητο και ανέβηκε στην 3η θέση, φεύγοντας με νίκη από τη συγκεκριμένη έδρα για πρώτη φορά μετά το 2009, όταν προπονητής ήταν ξανά ο Χιμένεθ!

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν κυρίαρχοι στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και απείλησαν για πρώτη φορά στο 10ο λεπτό, έχοντας δοκάρι με σουτ στην κίνηση από τον Αραούχο. Από εκείνο το σημείο ο Ατρόμητος κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, ωστόσο δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις. Αντίθετα, η «Ένωση» είχε σημαντική στιγμή στο 34’, όταν μετά από σέντρα του Βάργκας, ο Γιόχανσον πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι.

Ο ρυθμός έπεσε αισθητά στη συνέχεια, με την ΑΕΚ να απειλεί ξανά στο 36’ με απευθείας φάουλ του Μάνταλου, το οποίο κόντραρε στον Κολοβέτσιο και κατέληξε άουτ. Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη, όμως στο 52’ η «Ένωση» δικαιούται να φωνάζει για λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ του Μάνταλου, ο οποίος εκείνη τη στιγμή γύρισε τη μπάλα στον Αραούχο και αυτός την είχε σπρώξει στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενο δεν πτοήθηκαν, αφού στο 57’ κατάφεραν να προηγηθούν με κοντινό πλασέ του Μάνταλου, ύστερα από γύρισμα του Ντίντακ.

Ο Ατρόμητος αναγκάστηκε να βγει μπροστά και να ψάξει το γκολ της ισοφάρισης, έχοντας δοκάρι στο 77’ με σουτ του Τόνσο. Μάλιστα στην επαναφορά, ο Λημνιός σκόραρε μετά την κεφαλιά-πάσα του Λε Ταλέκ, όμως το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα για οφσάιντ. Άλλη φάση στο ματς δεν είδαμε, με το 1-0 να μένει ως το τέλος και την ΑΕΚ να ανεβαίνει στην 3η θέση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.