Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πέρασε από το Μπιλμπάο η Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πέρασε από το Μπιλμπάο η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/3/2017 19:34
Με τον Ρονάλντο σε ρόλο δημιουργού (2 ασίστ), η Ρεάλ κέρδισε με 2-1 την Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές» και «έσπασε» το εντός έδρας αήττητο 19 αγώνων που είχε χτίσει η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Μπενζεμά (24’) και Καζεμίρο (68’) τα γκολ, ισοφάρισε προσωρινά ο Αντούριθ (65’).

Σπουδαία νίκη στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου πήρε η Ρεάλ. Η «βασίλισσα» πέρασε με 2-1 από την έδρα της Μπιλμπάο, η οποία αγνοούσε την ήττα στο «Σαν Μαμές» από τις 28 Αυγούστου. Με τη νίκη, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν ξέφυγε με +5 από την Μπαρτσελόνα, η οποία αντιμετωπίζει τη Βαλένθια στο «Καμπ Νου».

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε είχε την υπεροχή στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 7’ ο Νάβας έδιωξε το κοντινό σουτ του Γκαρθία, ενώ στο 15’ ο Άλβαρεθ αστόχησε απέναντι από τον γκολκίπερ της Ρεάλ. Στο επόμενο λεπτό, ο Κέπα αρνήθηκε το γκολ στον Ρονάλντο, όμως στο 24’ ο Πορτογάλος βρήκε ωραία τον Μπενζεμά και ο Γάλλος από το ύψος του πέναλτι «έγραψε» το 0-1.

Η Μπιλμπάο δεν πτοήθηκε και έψαξε τον τρόπο γα να φέρει το σκορ στα ίσια. Στο 34’ ο Νάβας γλίτωσε τον Μαρσέλο από αυτογκόλ, ενώ στο ξεκίνημα της επανάληψης (46’) ο Νάτσο έκοψε σωτήρια τον Αντούριθ. Στο 63’ ο Νάβας είπε «όχι» στον Γουίλιαμς όμως δύο λεπτά μετά ο Αντούριθ σκόραρε με κεφαλιά, ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1.

Παρόλα αυτά, η Ρεάλ κατάφερε να απαντήσει άμεσα, καθώς στο 68’ ο Ρονάλντο βρήκε με το κεφάλι τον αμαρκάριστο Καζεμίρο και αυτός με σουτ από τη μικρή περιοχή «έγραψε» το 2-1. Στα εναπομείναντα λεπτά, οι παίκτες του Ζιντάν έκαναν σωστή διαχείριση και έφυγαν με σπουδαίο τρίποντο από το «Σαν Μαμές».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.