Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Σφράγισε» το εισιτήριο η Ατλέτικο

Τσάμπιονς Λιγκ: «Σφράγισε» το εισιτήριο η Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/3/2017 23:57
Ατλέτικο και Λεβερκούζεν αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στο «Βιθέντε Καλντερόν», ωστόσο το 2-4 του πρώτου αγώνα επέτρεψε στους «ροχιμπλάνκος» να πάρουν το εισιτήριο για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ για 4η σερί σεζόν θα δώσει το «παρών» η Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «ροχιμπλάνκος» έμειναν στο 0-0 με την Λεβερκούζεν στο «Βιθέντε Καλντερόν», όμως έχοντας… προίκα τη νίκη με 4-2 στην Γερμανία, εξασφάλισαν θέση στους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Λεβερκούζεν μπήκε δυνατά και είχε καλή στιγμή στο 4ο λεπτό με συρτό σουτ του Φόλαντ μέσα από την περιοχή, το οποίο πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ανάλογη για τις «ασπιρίνες», που μέχρι το ημίχρονο είχαν να επιδείξουν δύο άστοχα σουτ των Τσιτσαρίτο (21’) και Μπαουμγκάρτλινγκερ (27’).

Από την πλευρά της, η Ατλέτικο είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο φινάλε του πρώτου μέρους. Στο 38’ ο Λένο, πραγματοποίησε καταπληκτική επέμβαση με το ένα χέρι σε κοντινό σουτ του Άνχελ Κορέα και δύο λεπτά μετά είπε «όχι» και σε σουτ του Κόκε.

Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος, οι «ροχιμπλάνκος» μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη, έχοντας μεγάλη ευκαιρία στο 55’ με άστοχο πλασέ του Κορέα από θέση βολής. Η απάντηση της Λεβερκούζεν ήρθε στο 68’, με τον Όμπλακ να πραγματοποιεί τριπλή (!) επέμβαση απέναντι σε Μπράντ και Φόλαντ (2). Στο 73’ ο γκολκίπερ της Ατλέτικο απέκρουσε και το σουτ του Μπελαραμπί (73’), κρατώντας το 0-0 ως το φινάλε, αφού στα εναπομείναντα λεπτά δεν σημειώθηκε άλλη μεγάλη φάση.

Η τριπλή επέμβαση του Όμπλακ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.