Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στη Αυστρία χωρίς Τζεμπούρ ο Ολυμπιακός

Στη Αυστρία χωρίς Τζεμπούρ ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/7/2013 14:23
Χωρίς τον Ραφίκ Τζεμπούρ αναχώρησε για Αυστρία η αποστολή του Ολυμπιακού, όπου μέχρι τις 19 Ιούλιου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

«Πέταξε» με προορισμό το Ζέεφελντ η αποστολή του Ολυμπιακού, με τον Μίτσελ και τους συνεργάτες του να έχουν 28 παίκτες στη διάθεση τους. Σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνεται ο Ραφίκ Τζεμπούρ που όλα δείχνουν ότι θα πάρει μεταγραφή, αλλά και ο Χουάν Πάμπλο Πίνο ο οποίος αναμένεται να δοθεί δανεικός.

Από την άλλη, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν όλα οι νεοαποκτηθέντες, Σαλίνο, Ντε Βινσέντι, Σάμαρης, Ντομίνγκες και Βάις, αλλά και ο Μάικλ Ολαϊτάν, που θα ενταχθεί στην προετοιμασία με μικρή καθυστέρηση λόγω της συμμετοχής του στο Μουντιάλ Νέων της Τουρκίας.

Αναλυτικά οι 29 της προετοιμασίας:


Κάρολ, Γιαννιώτης, Μέγιερι, Αμπντούν, Κοντρέρας, Ντε Βινσέντι, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Ολαϊτάν, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μασάντο, Σαλίνο, Σάμαρης, Μανώλης Σιώπης, Σιόβας, Βάις, Τάτος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.