Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Αυτοκτόνησε» ο Παναθηναϊκός

Σούπερ Λιγκ: «Αυτοκτόνησε» ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/3/2017 21:35
Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε κόντρα στον Ηρακλή με πέναλτι του Μπέργκ (37’), σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες για δεύτερο τέρμα, όμως το αυτογκόλ του Τελάντερ (72’) επέτρεψε στον «Γηραιό» να πάρει «χρυσό» βαθμό (1-1) στο «Καυτανζόγλειο» στη μάχη που δίνει για την παραμονή.

Μετά την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, ο Ηρακλής απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία και από τον Παναθηναϊκό. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Καυτανζόγλειο», με τους «πράσινους» να πληρώνουν τις χαμένες ευκαιρίες και να αφήνουν δύο πολύτιμους βαθμούς πριν το πρόγραμμα… βουνό (Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Πανιώνιο, ΠΑΟΚ με τη σειρά). Στον αντίποδα, αυτή ήταν η 7η σερί εντός έδρας ισοπαλία για τον «Γηραιό», ο οποίος μείωσε προσωρινά στο -1 τη διαφορά από τον 14ο Λεβαδειακό.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη περιορίστηκε σε φλύαρη κατοχή στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, αδυνατώντας να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Ηρακλή. Οι παίκτες του «τριφυλλιού» έφταναν έξω από την περιοχή του «Γηραιού», αλλά είχαν πρόβλημα στην τελική πάσα και επιχειρούσαν να απειλήσουν κυρίως με σέντρες, που κατέληγαν στον Χουάντερσον.

Ενδεικτικό ότι η πρώτη φάση του Παναθηναϊκού ήρθε στο 20’ με σουτ του Χουλτ, το οποίο έδιωξε ο γκολκίπερ του Ηρακλή, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Λεοζίνιο βγήκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας αλλά υποδείχτηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ. Οι «πράσινοι» αδυνατούσαν να απειλήσουν, ώσπου στο 36’ ο Μπέργκ κέρδισε πέναλτι από τον Ρούσσο, με τον Σουηδό να αναλαμβάνει και την εκτέλεση, «γράφοντας» το 1-0 για τους φιλοξενούμενους. Να σημειωθεί πως λίγο πριν το ημίχρονο, ο στράικερ του Παναθηναϊκού πήρε κίτρινη και θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αρκετά δυνατά, «αγγίζοντας» αρκετές φορές το δεύτερο γκολ. Στο 50’ ο Χουάντερσον έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Μπέργκ από το ύψος του πέναλτι, ενώ στο 58’ ο γκολκίπερ του Ηρακλή νίκησε ξανά τον Σουηδό επιθετικό. Στο 60’ ο Εμποκού προσπάθησε να κοντρολάρει με τακουνάκι, στέλνοντας τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο επόμενο λεπτό το σουτ του Βιγιαφάνες κατέληξε άουτ.

Στο 62’ ο Τελάντερ αντικατέστησε τον τραυματία Κουτρουμπή και δέκα λεπτά ο Δανός υπέπεσε σε αυτογκόλ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του έπειτα από γύρισμα του Λεοζίνιο. Ο «Γηραιός» ισοφάρισε κόντρα στη ροή και στο 76΄θα μπορούσε να ολοκληρώσει την ανατροπή, με τον Βλαχοδήμο να μπλοκάρει την κεφαλιά του Δώνη. Το 1-1 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε, αφού στο 82’ ο Μπέργκ έχασε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία, αστοχώντας με κεφαλιά από θέση βολής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.