Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: H Γιουβέντους «λύγισε» τη Μίλαν στο 90+7’

Σέριε Α: H Γιουβέντους «λύγισε» τη Μίλαν στο 90+7’

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/3/2017 00:36
Με πέναλτι του Ντιμπάλα στο 90+7’ η Γιουβέντους κέρδισε με 2-1 την Μίλαν στο Τορίνο και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Μπενατιά (30’) και Μπάκα (43’) τα άλλα γκολ, τρομερές αποκρούσεις ο Ντοναρούμα.

Η Γιουβέντους είχε την πλήρη υπεροχή κόντρα στην Μίλαν όμως χρειάστηκε ένα πέναλτι στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων για να πάρει τη νίκη με 2-1 στο «Juventus Stadium».

Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα μπορούσε να προηγηθεί με το… καλημέρα στο ματς (4’), με τον Ντοναρούμα να πιάνει από νωρίς δουλειά, αποκρούοντας το συρτό σουτ του Πιάτσα. Στο 8’ ο Κροάτης επιχείρησε νέο σουτ, στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ζαπάτα ανέτρεψε τον Ντιμπάλα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής έδειξε «παίζετε».

Η «Γηραιά Κυρία» είχε την απόλυτη υπεροχή, απειλώντας ξανά στο 24’ με το σουτ του Ιγκουαΐν που απέκρουσε ο Ντοναρούμα. Η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς στο 30’, με τον Άλβες να βγάζει τρομερή μπαλιά στον Μπενατιά, ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

Μετά το 1-0, η Γιουβέντους συνέχισε να έχει τον έλεγχο, όμως στο 43’ ο Ντεουλοφέου βγήκε στην αντεπίθεση, έβγαλε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Μπάκα και αυτός με όμορφο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Βέβαια από το ριπλέι φάνηκε ότι ο Κολομβιανός ήταν ελάχιστα εκτεθειμένος.

Η εικόνα του αγώνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με την Μίλαν να μένει «όρθια» χάρη στον Ντοναρούμα. Ο Ιταλός πορτιέρο είπε «όχι» σε απευθείας φάουλ του Πιάνιτς και δύο λεπτά μετά σταμάτησε και τον Κεντίρα. Στο 59’ το σουτ του Πιάτσα πέρασε λίγο άουτ και δύο λεπτά μετά η σέντρα-σουτ του Πιάνιτς κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Το παιχνίδι παίζονταν συνεχώς στην περιοχή της Μίλαν, με τον Ντοναρούμα να πραγματοποιεί διπλή μεγάλη επέμβαση στο 73' σε προσπάθειες των Κεντίρα-Ιγκουαΐν.

Όλα έδειχναν ότι η Μίλαν θα έφευγε με το βαθμό από το Τορίνο όμως στο 90+3’ ο Σόσα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για φάουλ στον Ασαμόα. Μάλιστα ο ίδιος καθυστέρησε αρκετά μέχρι να αποχωρήσει, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να αφήσει περισσότερο έξτρα χρόνο.

Στο 90+5’ ο Ντοναρούμα πραγματοποίησε τεράστια επέμβαση σε γυριστό σουτ του Ιγκουαΐν όμως στην εξέλιξη της φάσης, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι σε χέρι του Ντε Σίλιο έπειτα από γύρισμα του Λιχτστάινερ. Η απόφαση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τους παίκτες της Μίλαν, με αποτέλεσμα το πέναλτι να εκτελεστεί δύο λεπτά μετά από τον Ντιμπάλα, ο οποίος και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.