Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε το «αντίο» ο Τσάμπι Αλόνσο

Ανακοίνωσε το «αντίο» ο Τσάμπι Αλόνσο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/3/2017 16:25
Την απόφαση να «κρεμάσει» τα παπούτσια του στο φινάλε της σεζόν ανακοίνωσε ο Τσάμπι Αλόνσο, επιβεβαιώνοντας τα γερμανικά δημοσιεύματα που είχαν βγάλει την είδηση από τον Ιανουάριο.

Την τελευταία σεζόν της καριέρας του διανύει ο Τσάμπι Αλόνσο. Ο έμπειρος Ισπανός χαφ ανακοίνωσε την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο το καλοκαίρι, βάζοντας τέλος σε μια πλούσια καριέρα γεμάτη τίτλους και διακρίσεις.

Στα 35 του ο άσος της Μπάγερν μετράει δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και ένα Σούπερ Καπ Γερμανίας με τους Βαυαρούς, ενώ στο βιογραφικό του έχει να επιδείξει μεταξύ άλλων το Τσάμπιονς Λιγκ του 2005 στο έπος της Πόλης με τη φανέλα της Λίβερπουλ, το ευρωπαϊκό του 2014 με τη Ρεάλ, δύο Euro (2008, 2012) και ένα Μουντιάλ (2010) με την Εθνική Ισπανίας, καθώς και το ισπανικό πρωτάθλημα του 2012 με τη φανέλα της «βασίλισσας».

«Είναι η σωστή στιγμή αν και ήταν εξαιρετικά δύσκολη απόφαση. Αισθάνομαι ακόμα αρκετά καλά για να συνεχίσω να παίζω, όμως θεωρώ ότι είναι καλύτερο να σταματήσω αυτή τη στιγμή. Ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στο υψηλότερο επίπεδο και είμαι πραγματικά περήφανος που υπήρξα κομμάτι της οικογένειας της Μπάγερν Μονάχου» ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο Τσάμπι Αλόνσο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.