Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουίς Ενρίκε: «Το πιστέψαμε και δικαιωθήκαμε»

Λουίς Ενρίκε: «Το πιστέψαμε και δικαιωθήκαμε»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/3/2017 01:20
Πανευτυχής για τη μυθική ανατροπή της Μπαρτσελόνα απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίστηκε ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος δικαιώθηκε πανηγυρικά για τις δηλώσεις του πριν το παιχνίδι, ότι η ομάδα του μπορούσε να βάλει έξι!

Η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 6-1 την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Καμπ Νου» και εξασφάλισε την πρόκριση για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, πραγματοποιώντας μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές όλων των εποχών στη διοργάνωση.

Μετά το παιχνίδι, ο Λουίς Ενρίκε, που έτρεχε σαν τρελός στο γκολ του Σέρτζι Ρομπέρτο, δήλωσε τα εξής:

«Θέλω να αφιερώσω τη νίκη σ’ όσους πίστεψαν ότι μπορούσαμε να ανατρέψουμε το 4-0 αλλά και σε όσους μας αμφισβήτησαν. Εδώ μιλάμε για ποδόσφαιρο… Δεν νομίζω ότι υπήρχε κάποιος στην ομάδα που να μην πίστεψε στην ανατροπή. Παρά το γκολ που δεχτήκαμε, πιστεύω ότι η εμφάνιση μας ήταν εντυπωσιακή. Ρισκάραμε πολύ και δικαιωθήκαμε.

Φινάλε σαν το σημερινό συμβαίνουν κάποιες φορές στο ποδόσφαιρο και εμείς το ζήσαμε. Όλα είναι πιθανά όταν έχεις μια ομάδα γεμάτη με πρωταθλητές, με παίκτες που έχουν κερδίσει τα πάντα στην καριέρα τους. Το «κλειδί» ήταν η πίστη που έδειξαν οι παίκτες μου…
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.