Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πήρε το ελληνικό διαβατήριο ο Ζέκα

Πήρε το ελληνικό διαβατήριο ο Ζέκα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/3/2017 16:28
Ο Ζέκα πήρε στα χέρια του το ελληνικό διαβατήριο για το οποίο είχε κάνει αίτηση εδώ και μερικούς μήνες και μπορεί πλέον να υπολογίζεται ως Έλληνας και να αγωνιστεί κανονικά στη Εθνική Ελλάδος.

Έλληνας πολίτης είναι και με τη… βούλα ο Κάρλος Ζέκα. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού πολιτογραφήθηκε Έλληνας και πλέον έχει το ελληνικό διαβατήριο στα χέρια του, το οποίο του δίνει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας. Το μόνο που απομένει πλέον είναι η ορκωμοσία προκειμένου να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος.

Λίγο μετά την πληροφόρηση για την πολιτογράφησή του, ο Ζέκα δήλωσε τα εξής:

«Νιώθω πολύ περήφανος και πολύ χαρούμενος που πήρα την ελληνική υπηκοότητα. Είναι κάτι που το ήθελα καιρό. Όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στην Ελλάδα όλοι με υποδέχθηκαν με θέρμη και με αποδέχθηκαν. Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Χρειάζεται να ορκιστώ για ολοκληρωθεί η διαδικασία και εφόσον γίνει αυτό θα μπορέσω να παίξω στην Εθνική Ελλάδας.

Ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα αφού με το ελληνικό διαβατήριο πλέον θα έχω δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδας. Επιπλέον ήταν όνειρό μου να βοηθήσω την Ελλάδα με τον τρόπο μου, όπως με βοήθησαν οι Έλληνες όλα αυτά τα χρόνια»
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.