Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Καθάρισε» με Ράμος η Ρεάλ

Τσάμπιονς Λιγκ: «Καθάρισε» με Ράμος η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/3/2017 23:44
Η Ρεάλ με δύο γκολ του Ράμος σε πέντε λεπτά (52’, 57’) κέρδισε με ανατροπή (3-1) την Νάπολι στο «Σαν Πάολο» και «καθάρισε» την πρόκριση για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Νάπολι «άγγιξε» το όνειρο της ανατροπής, παίρνοντας προβάδισμα στο πρώτο μέρος, όμως δύο γκολ-κεφαλιές του αρχηγού της Ρεάλ οδήγησαν τους πρωταθλητές Ευρώπης στην ανατροπή (3-1), με τη «βασίλισσα» να παίρνει το εισιτήριο για τους «8» με συνολικό σκορ 6-2!

Οι «παρτενοπέι» μπήκαν αποφασισμένοι να γυρίσουν το 3-1 της Μαδρίτης, πιέζοντας από τα πρώτα λεπτά την Ρεάλ. Στο 7’ ο Πέπε έκοψε το σουτ του Μέρτενς, ενώ στο 8’ το σουτ που επιχείρησε ο Χάμσικ έφυγε λίγο έξω. Πέντε λεπτά μετά ο Νάβας έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Ινσίνιε, όμως στο 24’ ο Μέρτενς πάτησε περιοχή και με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, βάζοντας… φωτιά στο «Σαν Πάολο».

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι ήθελε ακόμα ένα γκολ για να πάρει σκορ πρόκρισης, ωστόσο στο 29’ η Ρεάλ «άγγιξε» το 1-1 με τον Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος μπήκε στην περιοχή, πέρασε τους Κουλιμπαλί και Ρέινα αλλά βγήκε πλάγια και το σουτ του βρήκε στο δοκάρι. Η Νάπολι απάντησε στα δοκάρια στο 37’ με πλασέ του Μέρτενς, ενώ στο 41’ ο Νάβας «έβγαλε» το σουτ του Χάμσικ.

Η πίεση ψηλά από τους παίκτες της Νάπολι δυσκόλευε σε μεγάλο βαθμό την κυκλοφορία της Ρεάλ, που με εξαίρεση τη φάση με το δοκάρι του Ρονάλντο, δεν απείλησε με αξιώσεις στο πρώτο μέρος. Τα πάντα άλλαξαν όμως στην επανάληψη, αφού στο 52’ ο Κρόος εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά και ο Ράμος με τρομερή κεφαλιά, νίκησε τους πάντες στον αέρα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Πέντε λεπτά μετά, ο αρχηγός της «βασίλισσας» «καθάρισε» και τυπικά την υπόθεση πρόκριση, ολοκληρώνοντας την ανατροπή με νέα κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον Μοράτα να βάζει το… κερασάκι στην τούρτα στις καθυστερήσεις, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.