Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Στο ρελαντί η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Στο ρελαντί η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/3/2017 00:03
Με γκολ των Αζάρ (25’) και Κόστα (50’) η Τσέλσι κέρδισε με 2-1 την Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου και ξέφυγε ξανά με +10 από την 2η θέση. Μείωσαν στις καθυστέρησες με Λαντσίνι οι γηπεδούχοι.

Ακόμα ένα βήμα στην προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου έκανε η Τσέλσι. Χωρίς να φουλάρει τις μηχανές της, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε πέρασε με 2-1 από την έδρα της συμπολίτισσας Γουέστ Χαμ και βρέθηκε ξανά στο +10 από την 2η Τότεναμ και στο +11 από την 3η Μάντσεστερ Σίτι, που έχει ένα ματς λιγότερο (απέναντι στην Γιουνάιτεντ).

Το παιχνίδι ήταν αρκετά κακό στο πρώτο 20λεπτό, με την Γουέστ Χαμ να ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία, χωρίς όμως να απειλεί με αξιώσεις. Η Τσέλσι δεν συναντούσε κανένα πρόβλημα και στο 25’ «χτύπησε» στην κόντρα, ανοίγοντας το σκορ με ωραία ενέργεια του Αζάρ. Η φάση ξεκίνησε από κλέψιμο του Καντέ στο χώρο του κέντρου, με τον Γάλλο μέσο να ήταν μια από τις κύριες αιτίες που οι γηπεδούχοι δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν αξιόλογη ευκαιρία.

Με εξαίρεση ένα άστοχο σουτ του Λαντσίνι εκτός περιοχής (40’), η Γουέστ Χαμ δεν απείλησε σε κανένα σημείο τους «μπλε», οι οποίοι είχαν τριπλή ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ στο 41’. Ο Αζάρ έδωσε πάρε βάλε στον Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος δεν έπιασε το πλασέ και εν συνεχεία οι Κρέσγουελ και Ράντολφ έδιωξαν σωτήρια τα σουτ των Μόουσες και Πέδρο από θέση βολής. Τελικά το 2-0 έγινε στο ξεκίνημα της επανάληψης (50’), με τον Ντιέγκο Κόστα να σπρώχνει από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Η Γουέστ Χαμ προσπάθησε να απαντήσει και στο 61’ είχε σημαντική ευκαιρία με κεφαλιά του Φόντε, η οποία έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι. Η απάντηση της Τσέλσι ήρθε στο 67’, με τον Ράντολφ να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Κόστα μέσα από την περιοχή. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά στη συνέχεια, με τους γηπεδούχους να μειώνουν απλώς στις καθυστερήσεις με δυνατό σουτ του Λαντσίνι μέσα από την περιοχή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.