Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ίβιτς: «Μπορούσαμε περισσότερα γκολ, θέλουμε το 50-50»!

Ίβιτς: «Μπορούσαμε περισσότερα γκολ, θέλουμε το 50-50»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/3/2017 23:24
Ικανοποιημένος από τη νίκη στο ντέρμπι, όχι όμως τόσο και με την εμφάνιση της ομάδας του εμφανίστηκε ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος στάθηκε και στο σκέλος της διαιτησίας για να γίνονται πιο καλά ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της ομάδας του με 2-1 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα:

Για το παιχνίδι: Οι παίκτες μου δεν μπήκαν όπως μιλήσαμε πριν το παιχνίδι, συμβαίνουν αυτά. Είχαμε άγχος, δεν είχαμε κυκλοφορία. Ο Ολυμπιακός δημιούργησε δυο φάσεις από λάθη-δώρα δικά μας. Μετά αλλάξαμε και αντιδράσαμε. Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημίχρονου βελτιωθήκαμε, κάναμε ευκαιρίες, χάσαμε δύο φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με τον αέρα του πρώτου ημιχρόνου, βάλαμε γκολ και δεν απειληθήκαμε σοβαρά από τον Ολυμπιακό. Ξέρω πως οι παίκτες μου μπορούν να παίξουν καλύτερα. Με το αποτέλεσμα είμαι ικανοποιημένος, όχι τόσο και με την εμφάνιση μας.

Για την επιλογή του Κρέσπο στην άμυνα: Έχει σχέση με τον τακτικό κομμάτι. Αφορά τον αντίπαλο και το παιχνίδι του, αλλά και τη λειτουργία μας στα στημένα. Στα τελευταία παιχνίδια είχαμε πρόβλημα εκεί. Έχει παίξει και στα πλάγια στο παρελθόν και σε αυτό το παιχνίδι επέλεξα να το χρησιμοποιήσω εκεί.

Για το πάθος του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο κι αν είπε κάτι στους παίκτες του στο ημίχρονο: Πάντα μιλάμε στο ημίχρονο για να διορθώσουμε όσα δεν κάναμε καλά στο πρώτο. Κατάλαβαν όλοι πως στο πρώτο εικοσάλεπτο δεν ήταν αυτό που σχεδιάσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε όπως τελειώσαμε το πρώτο. Προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε, ξέρουμε πως παίζει ο Ολυμπιακός, κάναμε το παιχνίδι που έπρεπε για να βάλουμε γκολ. Παίξαμε για μία ώρα αρκετά καλά. Αλλά και πάλι αυτή τη μία ώρα δεν είναι αυτές οι δυνατότητες μας τέτοιες, αλλά για κάτι καλύτερο. Το αποτέλεσμα μπορεί να ήταν και μεγαλύτερο από 2-0, εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε.Για το αν θα δώσει αυτοπεποίθηση αυτή η νίκη: Σίγουρα θα μας βοηθήσει. Ιδιαίτερα στην Τούμπα που έχουμε και πρόβλημα. Πιστεύω ότι στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν το αντιμετωπίζουμε αυτό. Έχουμε πολλούς καινούργιους βασικούς νέους παίκτες και δεν έχουν συνηθίσει ακόμα την Τούμπα. Ελπίζω με αυτή τη νίκη και την αλλαγή μετά το 25λεπτο σήμερα να μας βοηθήσει όλους. Να μη χάνουμε τη συγκέντρωση μας, να είμαστε όπως τελειώσαμε το παιχνίδι.

Για την διαιτησία του ντέρμπι κι αν είναι μία απόδειξη ότι αν ο διαιτητής δεν είναι πρωταγωνιστής μπορεί να γίνουν καλά παιχνίδια: Συμφωνώ πως με διαιτησία 50-50 μπορούμε να δούμε καλύτερα παιχνίδια. Εμείς αυτό που ζητάμε είναι το 50-50, τίποτα άλλο. Δεν ξέρω 100% τώρα όλες τις φάσεις, αλλά νομίζω ότι υπήρχαν λιγότερα λάθη σήμερα από τον διαιτητή και δε δημιουργήθηκε πρόβλημα. Ήταν μία καλή διαιτησία. Είτε παίζεις με τον Λεβαδειακό είτε με τον Ολυμπιακό αυτό θέλεις.

Για την μείωση της διαφοράς με τον πρώτο κι αν πλέον που το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ δε θα είναι τόσο βαρύ αυτό θα βοηθήσει την ομάδα: Από τις 3 Ιανουαρίου μέχρι τώρα παίζαμε συνεχόμενα. Τώρα αλλάζει το πρόγραμμα. Τον τελευταίο καιρό είχαμε να αντιμετωπίσουμε και την κούραση. Ελπίζω να ξεκουραστούμε και να προετοιμάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα το επόμενο παιχνίδι. Θα τους δώσω δύο μέρες να μη με βλέπουν και να μην τους βλέπω.

Για το πρωτάθλημα από εδώ και πέρα: Κάνω αναλύσεις πάντα και κοιτάω προς τα πίσω. Υπήρχαν δυο σημεία που είχαμε κάποια άσχημα αποτελέσματα. Στον πρώτο γύρο μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και με τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας. Ήταν δυο ματς που δεν παίξαμε καλά. Και τώρα αυτή η περίοδος. Υπήρχαν ματς που παίξαμε καλά και χάσαμε. Γενικά φέτος παίζουμε καλά ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα. Έχουμε 12-13 καινούριους παίκτες. Δεν είναι εύκολο. Δουλεύουμε κάθε μέρα. Είμαστε σε καλό δρόμο αλλά δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμα. Είμαστε στο κύπελλο και είμαστε τρίτοι στο πρωτάθλημα.

Για την αγωνιστική εικόνα του Σάκχοφ: Η κριτική γενικά κάνει καλό. Εμείς πρέπει να καταλάβουμε ότι υπάρχουν κριτικές για να γίνεις καλύτερος, αλλά και για άλλους λόγους. Ο Σάκχοφ είναι ένας παίκτης με πολλά καλά παιχνίδια, υπάρχουν και πτώσεις, είναι φυσιολογικό, αυτό το περνάνε όλοι. Εμείς πιστεύουμε στον ίδιο, έχει πολλά τρεξίματα, ήταν πολύ καλός κι όχι μόνο σ’ αυτό το παιχνίδι, αλλά και σε άλλα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.