Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Σταφυλίδης και Άουγκσμπουργκ σταμάτησαν τη Λειψία

Μπουντεσλίγκα: Σταφυλίδης και Άουγκσμπουργκ σταμάτησαν τη Λειψία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/3/2017 23:33
Ο Σταφυλίδης πέτυχε εκπληκτικό γκολ από τα 35 μέτρα και η Άουγκσμπουργκ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Λειψία στην έδρα της, δίνοντας την ευκαιρία στην Μπάγερν να ξεφύγει με 7 βαθμούς στην κορυφή. Δοκάρι στο 87’ είχε ο Έλληνας άσος.

«Στοπ» στο νέο σερί νικών που πήγε να «χτίσει» η Λειψία έβαλε η Άουγκσμπουργκ. Οι Βαυαροί αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με τους «Ταύρους» και έκαναν ακόμα ένα βήμα για την παραμονή.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 19ο λεπτό με τρομερό σουτ του Σταφυλίδη από τα 35 μέτρα, ωστόσο, η Λειψία απάντησε άμεσα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 25’ με το 14ο φετινό γκολ του 20χρονου Βάρνερ. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο 52΄με καρφωτή κεφαλιά του Κόμπερ, όμως οχτώ λεπτά μετά οι παίκτες της Άουγκσμπουργκ έφυγαν στην κόντρα και ο Χιντερέγκερ με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 2-2.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάρουν και τη νίκη, όμως το διαγώνιο πλασέ του Σταφυλίδη στο 87’ βρήκε στο δοκάρι, με το 2-2 να μένει ως το φινάλε. Με το βαθμό, η Λειψία έφτασε τους 49 και πλέον βρίσκεται στο -4 από την Μπάγερν, που έχει παιχνίδι λιγότερο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.